BU FOTOĞRAFLAR ÇOK BEĞENİLDİ

GÜNCEL 16.03.2021 06:03:28 0
BU FOTOĞRAFLAR ÇOK BEĞENİLDİ

Sabah Gazetesi Avrupa Temsilcisi Gazeteci Fatih Yılmaz’ın ay yıldızlı bayrağımızı su damlaların üzerine taşıdığı makro fotoğraf büyük ilgi gördü.

 

Aslen Gazipaşalı olan ve Frankfurt’ta gazetecilik mesleğini sürdüren Yılmaz, ay yıldızlı bayrağımızın su damlalarının üzerine yansıdığı anı, makro çekimle ölümsüzleştirdi. Yılmaz, çektiği fotoğrafları İstiklal Marşımızın kabulünün 100.yıldönümü olan 12 Mart tarihinde sosyal medya hesabından paylaştı. Büyük beğeni toplayan fotoğraflar, ulusal ve yerel basında haber oldu. Çekilen fotoğrafları ev ve ofislerinde tablo olarak asmak isteyen çok sayıda kişi, Yılmaz’ı telefon yağmuruna tuttu. Çektiği fotoğrafların büyük ilgi gördüğünü söyleyen Yılmaz, “Yaklaşık beş yıldır makro fotoğraflar çekiyorum. Bayrağımızı su damlaların üzerine taşıdığım makro çekimlerim inanılmaz ilgi gördü. Birçok kişi beni arayarak çektiğim fotoğrafları evlerine, bürolarına ve iş yerlerine asmak istediklerini söyledi” dedi.

 

Çok sayıda makro çekim fotoğrafının olduğunu sözlerine ekleyen Gazeteci Fatih Yılmaz, çektiği makro fotoğraflardan bir albüm yapmayı düşündüğünü dile getirdi.