BELEDİYE KORONA TESTİNDEN GEÇTİ

SAĞLIK 22.02.2021 10:52:08 0
BELEDİYE KORONA TESTİNDEN GEÇTİ

GAZİPAŞA İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Belediyesi’nde görevli başkan yardımcıları, birim amirleri ve belediye personeline koronavirüs testi yaptı. Belediye Başkanı Yılmaz da test yaptıranların arasında yer aldı.

 

Antalya’da 9 Şubat’ta toplanan Antalya İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu, insan sirkülasyonun fazla olduğu kalabalık alanlardaki herkese, semptomu olsun veya olmasın, uygun görüldüğü takdirde test yapılması kararı almıştı. Alınan kararın ardından Gazipaşa’da saha çalışmalarına hız veren Gazipaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Belediyesi’nde görevli personellere koronavirüs testi yaptı. Cuma günü, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan fen işleri binası önünde toplanan görevliler, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve birim amirleriyle birlikte sağılık ekipleri tarafından testten geçirildi.

 

“MUHTEMEL YAYILMANIN ÖNÜNE GEÇMEYİ DE HEDEFLİYORUZ”

 

Yapılan test çalışmasının ardından açıklama yapan Başkan Yılmaz, ““Vatandaşlarımızla sürekli temas halinde olan belediye personellerimize korona virüs testi yaptırıyoruz. Personelimizin sağlığını korurken muhtemel yayılmanın önüne geçmeyi de hedefliyoruz. Tarama testi, sağlık ekiplerimiz tarafından planlanan program dâhilinde tüm personelimize uygulanacak. Hepimizin sağlığı için özveriyle çalışan tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederim. Salgınla hep birlikte mücadele ederek sağlıklı günlere ulaşabiliriz” şeklinde konuştu.