MUHTAR KOÇ’TAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Karatepe Mahallesi Muhtarı Ali Koç, Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Böcek ve Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

GÜNCEL 18.10.2019 11:42:48 0
MUHTAR KOÇ’TAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaştan yoğun ilgi gören mobil kuaför TIR’ı, Antalyalılara hizmet vermeye devam ediyor. Antalya’nın kırsal bölgelerini karış karış dolaşarak vatandaşlar için ücretsiz kuaförlük hizmeti sunan mobil kuaför TIR’ı, Karatepe Mahallesi’nde mahalle halkına hizmet verdi. 7’den 70’e kadın ve erkeklere ücretsiz tıraş hizmeti sunan mobil kuaför TIR’ı, vatandaşlar tarafından tam not aldı.

 

GAZİPAŞA BELEDİYESİ YOLLARA BAKIM YAPTI

 

Gazipaşa Belediyesi ise Karatepe Mahallesi’nde yol bakım çalışması gerçekleştirdi. Bozuk olan yolları elden geçiren Gazipaşa Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, deforme olan yollara yama yaptı. Çalışmaları yakından takip eden ve belediye ekiplerine bizzat yardımcı olan Karatepe Mahalle Muhtarı Ali Koç, Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi’nin mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’la Fen İşleri Müdürü Erhan Özbudak’a teşekkür etti.

 

“MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Koç, “Karatepe Mahallemizde hizmette devam. Yol yama çalışmalarımız için Gazipaşa Belediye başkanım Sayın Mehmet Ali Yılmaz beye, Fen İşleri Müdürüm Sayın Erhan Özbudak beye ve personeline, ayrıca mobil kuaför hizmeti için Antalya Büyükşehir Belediye başkanım Sayın Muhittin Böcek beye mahallem ve şahısım adına teşekkür ederim” dedi.