Okullar yeni sezona hazırlanıyor

EĞİTİM 25.08.2020 13:22:02 0
Okullar yeni sezona hazırlanıyor

GAZİPAŞA İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulların 21 Eylül tarihinde açılacağının duyurulmasıyla birlikte ilçemiz okullarında yapılan çalışmalara hız verdi. Müdür Kocagöz ilk olarak; milli eğitimde başlayan seminer haftası dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren resmi ve özel okul ile kurum müdürleriyle çevrimiçi toplantı yaptı. Müdürlerden okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kocagöz, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan tedbirlerin okullarda uygulanması konularında müdürlere talimat verdi. Konu hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, “Okul ve kurum müdürleriyle uzaktan çevrimiçi toplantı yaptık. Toplantıda bugün (Dün) başlayan seminer haftası kapsamında çalışmaların sosyal mesafe kuralına uyularak yapılması, gerekli dezenfekte işlemlerinin yapılması ayrıca 21 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan eğitim öğretim yılı öncesi gerekli çalışmaların yapılması konusunda müdürlerimize bilgi verdik” dedi.

 

SEMİNER HAFTASI BAŞLADI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gazipaşa’daki okullarda da seminer haftası başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'un Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden yayınlanan öğretmenlerin mesleki çalışmalarının açılış konuşmasını Gazipaşa Fen Lisesi’nden takip etti. 2020-2021 eğitim ve öğretim sezonunun öğretmenler için resmen başladığını ifade eden Kocagöz, ilçemizde görev yapan öğretmenlere yeni sezon için başarı diledi.

 

KOCAGÖZ OKULLARI DENETLEDİ

Fen Lisesi’ndeki programın ardından ilçemizdeki okulları gezen Müdür Kocagöz, 21 Eylül tarihinde açılması planlanan ilçemiz okullarında denetim yaptı. Ekmel Şehit Mesut Yılmaz İlk ve Ortaokulu, Atatürk İlk ve Ortaokulunu, Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni, Cumhuriyet İlkokulu'nu ve Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret eden Kocagöz, okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, okul müdürlerine sosyal mesafe kurallarına uyulması, bütün kullanım alanlarının dezenfekte edilmesi ve maske takılması konularında uyarılarda bulundu.