Tarih: 25.10.2022 10:17

ZORLU YARIŞTA GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

Kemer Belediyesi sponsorluğunda Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından organize edilen Sea To Sky Uluslararası Enduro Motosiklet Şampiyonası tamamlandı. 4 gün süren ve birbirinden zorlu etapların bulunduğu yarışmalara, Türkiye ile birlikte 35 ülkeden 409 sporcu katıldı. Yarışlara 97 Türk sporcuyla birlikte katılan Gazipaşalı Mehmet Çetin, 2 kilometrelik sahil, 45 kilometrelik orman, 43 kilometrelik skyrace, 68 kilometrelik Olympos Dağı yarışlarında yer aldı. Olympos Dağı yarışının 9’uncu kapısında yarışı bırakmak zorunda kalan Çetin, gümüş madalya kazanarak ilçemize döndü.

“HEDEFİM, BU TÜR ZORLU YARIŞLARDA ALTIN MADALYA KAZANMAK”

Yarış hakkında bilgi veren Çetin, “Ülkemizden 97 sporcu ile birlikte toplam 409 sporcunun katıldığı yarışlarda, 2 kilometrelik sahil, 45 kilometrelik orman, 43 kilometrelik skyrace etaplarını başarılı bir şekilde tamamladım. Olympos Dağı etabını 9’uncu kapıda bırakmak zorunda kaldım. Ülkemizin en iyi 15 sporcusu dahi, 68 kilometrelik Olympos Dağı yarışlarını tamamlayamadı. Islak zemin ve zorlu şartlar yarışları daha da zorlu hale getirdi. Ancak buna rağmen gümüş madalya ile ilçeye döndüğüm için mutluyum. Hedefim, bu tür zorlu yarışlarda altın madalya kazanmak. Bu doğrultuda çalışmalara devam edeceğim” dedi.

SPONSORLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Sponsorlarını da unutmayan Çetin, “Mustafa Paşa Özçelik Tarım Bayi Sahibi Ziraat Mühendisi Mustafa Paşa Özçelik’e, Adıgüzel Künefe sahibi İsmail Beye, Aksoy Kasap Sahibi Caner Aksoy’a verdikleri sponsorluk desteği için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kemer’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Sea to Sky Uluslararası Enduro Motosiklet Şampiyonası’nı 7 saat 19 dakika 50 saniyelik derecesiyle Güney Afrikalı yarışmacı Matthew Green şampiyon olarak tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —