ZEYTİNADA'YA İDDİALI ADAY

GAZİPAŞA’NIN tanımış simalarından Süleyman Hoca lakaplı Mehmet Yılmaz, Zeytinada Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Yılmaz, hedefinin mahallesine en iyi hizmeti vermek olduğunu belirtti.

GÜNDEM 2.02.2024 10:16:00 0
ZEYTİNADA

31 Martta yapılacak mahalli idareler seçimleri için, geri sayım başladı. Seçimlere sayılı günler kala Zeytinada Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Süleyman Hoca lakaplı Mehmet Yılmaz, Zeytinada Mahallesi’ne en iyi hizmet vermek için aday olduğunu duyurdu. Mahallesinde belli başlı sorunlar olduğuna dikkat çeken Yılmaz, özellikle içme ve sulama suyu noktasında mahalle halkının sıkıntılı zamanlar geçirdiğine vurgu yaptı. Mahallesinin su sorunu çözmek için taşın altına elini koyacağını dile getiren Zeytinada Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Yılmaz, “Zeytinada Mahallesi’nin Gökçeler Barajı’ndaki sudan faydalanabilmesini sağlayan yeni bir projenin hayata geçmesi için Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü’ne dilekçe verdim. Barajdan bağlanılacak yeni bir hat ile Çobanlar, Beyrebucak, Muzkent üzerinden gelen hat, Kırahmetler Mahallesi’nin karşısından Karadağ’a çıkacak. Burada yapılacak Havz-ı Kebîrde toplanacak su, Güneyköy ve Zeytinada mahallelerine taşınacak. Bu çalışmanın yapılması için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi. 


SEÇİMİ KAZANMAK İSTİYOR
Mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu bir kez daha yineleyen Yılmaz, oluşturduğu güçlü aza kadrosu ile mahallesinde yeni bir dönem açacaklarını dile söyledi. Zeytinada Mahallesi’ne hizmet için yola çıkan Süleyman Hoca lakaplı Mehmet Yılmaz; Berkay Şahiner, Mithat Şahin, Mevlüt Aksoy, Mustafa Özal ve Adem Şahiner gibi mahallesinin önde gelen isimleriyle seçimi kazanmayı amaçlıyor. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ZEYTİNADA' İDDİALI