ZEYTİNADA’DA SONDAJ SEVİNCİ

ASAT, Gazipaşa’da peş peşe açılan sondaj kuyularıyla içme suyu sorunu yaşayan mahallelerin mağduriyetlerine son verirken, su sıkıntısının gün yüzüne çıktığı Zeytinada Mahallesi’nde yapılan çalışma, mahalleliye umut oldu.

GÜNDEM 8.08.2024 09:13:00 0
ZEYTİNADA’DA SONDAJ SEVİNCİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Gazipaşa’da görülen kuraklık nedeniyle harekete geçti. Kuraklık, Gazipaşa’ya bağlı birçok mahallenin içme suyu kaynaklarının kurumasına neden oldu. Bunun üzerine hanelerin su ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif tekniklerle içme suyu depolarını geçici olarak besleyen ASAT, bir yandan da yeni sondaj kuyusu çalışmalarının planlamasını yaptı. 


ASAT ZEYTİNADA’DA İÇME SUYU KUYUSU AÇTI
ASAT ekipleri, yaz aylarında su sıkıntısının gün yüzüne çıktığı Zeytinada Mahallesi’nde yeni bir içme suyu kuyusu açtı. Yapılan analizlerin ardından yeni içme suyu Macar Mahallesi sakinlerinin kullanımına sunulacak. Ekipler geçtiğimiz günler Belbaşı Yaylası’nda açtığı su kuyusu ile bölgede yaşanan su sıkıntısına son vermek için büyük bir girişimde bulunmuştu. 


“GAZİPAŞA’MIZA HİZMET ETMEYE DURMADAN DEVAM EDİYORUZ”
Zeytinada Mahallesi’nde yapılan sondaj çalışmasıyla ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafından ASAT Gazipaşa Şube Müdürlüğünce yapılan sondaj çalışmasında; Zeytinada Mahallemizin içme suyu sorununu çözecek bir sonuca ulaşılmıştır. Gazipaşa’nın tüm sorunlarında olduğu gibi su sorununda da daima yanımızda olan Muhittin Böcek Başkanıma, Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a, Büyükşehir Meclis Üyelerimiz Necdet Ali Şirin, Ulaş Özgen, Ümit Çelik ve Zafer Tan’a, Belediye Başkan Yardımcımız Serkan Özkurt’a, ASAT Gazipaşa Şube Müdürümüz Erhan Özbudak’a, Gazipaşa Kırsal Hizmetler Müdürümüz Yaşar Kemal Uğuz’a ve Zeytinada Mahallemizin kıymetli Muhtarı Hasan Mesut Uysal ve mahallemizin değerli sakinlerine, ASAT personelimize yardım ve emekleri için teşekkür ederim.  Azimle gururla Gazipaşa’mıza hizmet etmeye durmadan devam ediyoruz” dedi. 
 

MUHTAR UYSAL TEŞEKKÜR ETTİ
Öte yandan mahallesinde yapılan sondaj çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeytinada Mahalle Muhtarı Hasan Mesut Uysal, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek, yapılan çalışmanın mahallesine hayırlı olmasını diledi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ZEYTİNADA’ SONDAJ SEVİNCİ