ZEYTİN ÇALIŞTAYINA DAVET

Gazipaşa’da faaliyet gösteren Büyükakça Zeytincilik sahibi ve CHP Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Tan, sektör temsilcileri ve zeytin üreticilerini Manavgat’ta yapılacak zeytin Çalıştayına davet etti.

GÜNDEM 14.10.2022 14:45:00 0
ZEYTİN ÇALIŞTAYINA DAVET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanlığı tarafından Manavgat’ta 'Zeytin Çalıştayı' düzenlenecek. 17 Ekim Pazartesi günü saat 13.30’da Manavgat Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek çalıştay, CHP Parti Meclisi Üyesi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü’nden Prof. Dr. İbrahim Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleştirilecek. Çalıştaya, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP ilçe başkanları, meclis üyeleri, ziraat odaları başkanları, zeytin üreticileri ve sektör temsilcileri katılacak.

ÜRETİCİLERİN SORUNLARI ÇALIŞTAYDA BİR BİR ELE ALINACAK

17 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek çalıştayda; CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Tarım Komisyonu Başkanı Vahap Tuncer, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, açılış konuşması yapacak. Sektörün önde gelen isimli zeytin ve zeytinyağı üretimiyle ilgili katılımcılara bilgi aktaracak. Üreticilerin sorunları da çalıştayda bir bir ele alınacak. Rasim Metin, Mustafa Yavuz, Ramazan Süer, Şakir Ergin, Nejat Özilbey, Zafer Tan, Kamile İlkuçan, Erdoğan Yıldız, Adem Aktaş, Bedri Türk, Seda Özel gibi isimler sektörle ilgili konuşma ve sunum gerçekleştirecek.

“SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Gazipaşa’da faaliyet gösteren Büyükakça Zeytincilik sahibi ve CHP Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, sektör temsilcileri ve zeytin üreticilerini Manavgat’ta yapılacak çalıştaya davet etti. Tan, “İl başkanlığımızca 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 13.30'da Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde CHP Parti Meclisi Üyesi Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi Bölümü’nden Prof. Dr. İbrahim Yılmaz’ın moderatörlüğünde Antalya Zeytin Çalıştayı gerçekleştirilecektir. Zeytin üretimi sorunları ve çözüm önerileri ve zeytin işleme sanayi ve kooperatifleşme gibi birçok konunun ele alınacağı Zeytin Çalıştayımızda üreticilerimizin görüşlerini, sorunlarını ve beklentilerini değerlendireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yaklaştıkça Türkiye'nin sorunlarıyla daha fazla yüzleşiyor, daha sıkı çalışarak en hızlı şekilde kalıcı çözümler üretmek için mücadele ediyoruz. Antalya Zeytin Çalıştayımıza tüm üreticilerimiz davetlidir” dedi.


Anahtar Kelimeler: ZEYTİN ÇALIŞTAYINA DAVET