ZEVREKOĞLU BAKLAVA GAZİPAŞA'DA HİZMETE AÇILDI

GAZİPAŞA’DA, birbirinden özel baklavaları ile ağızları tatlandıracak olan Zeyrekoğlu Baklava, düzenlenen açılış töreni ile vatandaşların hizmetine açıldı.

GÜNDEM 25.11.2023 12:48:00 0
ZEVREKOĞLU BAKLAVA GAZİPAŞA

Gazipaşa’da işletmeciliğini Aziz Ergun’un yaptığı, Gaziantep’in en önemli baklava markalarından olan Zeyrekoğlu Baklava, Atatürk Caddesi Cılız Plaza zemin katında açıldı. Zeyrekoğlu Baklava’nın açılışına, iş yeri sahibi Aziz Ergun ve yakınları, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. İş yeri için okunan duaya hep birlikte amin denildi. Yapılan duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından iş yerini gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 


İLÇE HALKINI EFSANE ÜRÜNLERİ TATMAYA DAVET ETTİ
Gaziantep’in en önemli baklava markalarından olan Zeyrekoğlu Baklava’yı Gazipaşa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren işletme sahibi Aziz Ergun, “Efsane lezzetleriyle Türkiye ve yurt dışında kendini ispatlayan Zeyrekoğlu Baklava artık Gazipaşa’da… Böyle bir işletmeyi Gazipaşa’ya kazandırdığım için çok mutluyum. Zeyrekoğlu Baklava’nın efsane ürünlerinden tatmak isteyen tüm halkımızı, Zeyrekoğlu Baklava’ya davet ediyorum. Arıca açılışımıza katılan tüm davetlilerimize teşekkürü borç bilirim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27