ZEKAT VE FİTRELER ARYA’YA UMUT OLACAK

ZEKAT VE FİTRELER ARYA’YA UMUT OLACAK

Bu Ramazan’da, vatandaşların fitre ve zekatlarını Arya bebeğin tedavisi için bağışlamaya davet eden koruyucu anne Melek Cılız, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini dile getirdi.

Gazipaşa’da Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 13 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebek adına zekat ve fitre bağışı yapılabilecek. ‘ARYA’ yazıp 1268’e mesaj gönderen herkes bağış yapmış olacak. Her mesaj 20 TL değerinde olup,  ne kadar çok mesaj gönderilirse o kadar bağış toplanacak. Ayrıca mesaj dışında Valilik onaylı yasal bağış hesaplarına da miktar gözetmeksizin bağışlar yapılabilecek.

CILIZ: HAYDİ GAZİPAŞA PAYLAŞMANIN TAM VAKTİ

Duyarlı vatandaşların yardımıyla Arya bebeğin kurtarılabileceğini vurgulayan Arya bebeğin koruyucu annesi Melez Cılız, tüm vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. Cılız “ İnşallah kızımızı en iyi şekilde tedavi ederiz, bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Burada bir miktar söz konusu değil, isteyen istediği şekilde ekonomik durumuna göre yardım yapabilir. Damlaya damlaya göl olur. Haydi Gazipaşa’m paylaşmanın tam vakti. Bu Ramazan’da zekat, fitre ve bağışlarınızla SMA Hastası Arya’nın umudu biz olalım" diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: ZEKAT FİTRELER OLACAK