Tarih: 09.09.2022 14:04

“ZAFER YİNE BİZİM OLACAK”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Vekil Yılmaz’a, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve parti yönetimi eşlik etti. Manşet Gazetesi ortakları Geylani Topaloğlu ve Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Milletvekili Yılmaz ve beraberindeki heyet, partinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mersin’in Gülnar ilçesinde meydana gelen ve Silifke’ye sıçrayan orman yangınını incelemek için bölgede bulunduğunu dile getiren Milletvekili Yılmaz, Gazipaşa’da Gazipaşalılarla olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

“ERDOĞAN’LA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Parti çalışmaları hakkında Öztürk ve Topaloğlu’na bilgi veren Yılmaz, 2023’te Türkiye’yi önemli bir seçimin beklediğine vurgu yaptı. Türkiye’nin; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam edeceğini söyleyen Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde seçimi kazanmamız demek, Türkiye’nin yoluna güvenle devam etmesi demek, mavi vatanda haklarımızı aramamız demek, Akdeniz ve Karadeniz’de petrol ve doğalgaz aramalarının devam etmesi demek. Bunların yanında “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek dünya üzerinde yaşayan mazlumların haklarını savunmak demek” dedi.

DEMİR’E CEVAP: DURMAK YOK, YOLA DEVAM

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ise, gazetemizin dünkü sayısında çıkan ve “Değişim vakti geldi” diyerek AK Parti hükümetini eleştiren CHP’li Onur Demir’e cevap verdi. AK Parti’nin 20 yıldır olduğu gibi günümüzde de ülkenin geleceğini inşa ettiğini belirten Başkan Doğan, “Değişim filan yok. AK Parti, 2023’te; Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında seçim zaferlerine bir yenisini daha ekleyecek. Alacağımız zaferle, hem dış güçleri hem içerideki işbirlikçilerini hem terör sevicilerini hem de ülkemiz üzerinde kirli emelleri olan herkesi hezimete uğratacağız. Durmak yok, yola devam” diye konuştu.

MANŞET TEŞEKKÜR ETTİ

Yapılan ziyarete ilişkin gazetemizden yapılan açıklamada, “AK Parti Mersin Milletvekili Sayın Zeynep Gül Yılmaz, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sayın Ali Doğan ve parti yönetimi gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Yaptıkları nazik ziyaretten dolayı Sayın Milletvekilimize, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sayın Ali Doğan ve parti yönetimine teşekkür ederiz” denildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —