“ZAFER PROVASI ANTALYA’DA YAPILACAK”

Gazipaşalıları yarın Antalya’da yapılacak Erdoğan mitingine davet eden AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “14 Mayıs zaferinin meşalesini yaptığı mitinglerle yakan Reis’imiz, zaferin provasını da Antalya’da yapacak.

SİYASET 1.05.2023 13:22:00 0
“ZAFER PROVASI ANTALYA’DA YAPILACAK”

Bu ana tanıklık edecek tüm Gazipaşalıları mitinge davet ediyorum” dedi.

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’ne sayılı günler kala mitinglerini sürdürüyor. İzmir ve İstanbul’da yapılan büyük mitinglerin ardından Antalyalılarla buluşacak olan Erdoğan, saat 13.00’te Kepez’de bulunan Turgut Özal Spor Salonu önünde miting yapacak. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Erdoğan’ın Antalya mitingi için Gazipaşa’dan otobüs kaldıracaklarını belirtti. Başkan Doğan, Gazipaşalı tüm hemşehrilerini Erdoğan'ın mitingine davet etti. 

DOĞAN’DAN MİTİNG DAVETİ

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Antalya’da yarın gerçekleşecek mitingde 14 Mayıs zaferinin provasını yapacaklarını söyledi. “Antalyalılar Reis’ini bekliyor” diyen Başkan Doğan, “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’mıza teşrif edecek. Reis’imiz 14 Mayıs zaferinin meşalesini yaptığı mitinglerle yaktı. Zaferin provasını da Antalya’da yapacak. Biz de AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatımız olarak orada olacağız. Dünya mazlumlarının umudu, dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Kepez’de karşılayacağız” dedi. 

“MİTİNG İÇİN OTOBÜS KALDIRACAĞIZ”

Başkan Doğan, “Çok kalabalık, coşkulu bir miting olacağını düşünüyoruz. Biz de Gazipaşa olarak bu coşkulu kalabalığa elimizden gelen desteği vermek için Gazipaşa’dan destek vereceğiz. Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak bini aşkın vatandaşımızı Antalya’ya götüreceğiz. Mitinge katılım sağlamak isteyen vatandaşlarımız için yarın saat 09.00’da otobüs kaldıracağız. Bütün Gazipaşalıları ve dava arkadaşlarımızı Türkiye Yüzyılı’nın lideri, Reis’imiz, Dünya mazlumlarının umudu, dünya liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitingine davet ediyorum” şeklinde konuştu.