ZAFER HEDEFİYLE SAHAYA ÇIKIYORLAR

Türkiye siyasetinde 6’lı masa etrafında toplanan ve 2023 yılında yapılacak seçimlerden zaferle ayrılmayı hedefleyen Saadet Partisi, Gazipaşa’da sahaya çıkıyor.

SİYASET 9.08.2022 12:55:00 0
ZAFER HEDEFİYLE SAHAYA ÇIKIYORLAR

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. 6’lı Masa etrafında toplanan Saadet Partisi (SP), 2023 yılında yapılacak seçimlerden zaferle ayrılmak için Gazipaşa’da sahaya iniyor. Saadet Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan, GİK ve İl Başkanları toplantılarında konuşan ve teşkilatlara sahaya inin emri veren Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun talimatlarıyla çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

“YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

Saadet Partisi Gazipaşa İlçe Başkanı Kaplan, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun talimatı doğrultusunda seçim çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. İlçe Başkanı Kaplan, Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet’in tüm teşkilatlarıyla seçime hazır olduğunu söyleyerek, yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde ciddi bir şekilde çalışacağız. Bizim partimiz, Türkiye’de aktif bulunan partiler arasında en disiplinli teşkilata sahip” dedi.

“AZİMLE ÇALIŞILMADAN BU BAŞARI OLMAZ”

“Başarı, doğru çalışmalar ve doğru prensiplerle gelir” diyen Kaplan, “Bundan sonra seçime kadar canla başla çalışmak mecburiyetindeyiz. Bu yeni dönemde daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bizim prensiplerimizin, toplumda ülkede geçerli hale gelmesi iktidarda kadromuzun yer alması ile mümkün. İnşallah bu çalışmalarımız önümüzdeki aylarda zirveye ulaşacak. Bütün Türkiye ve İslam âlemi Milli Görüş’ün başarısını bekliyor. Bu başarı ise, doğru çalışma ve teşkilat disipliniyle gelecek. Bunun için çok çalışmak şart. Azimle çalışılmadan bu başarı olmaz” ifadelerini kullandı.

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27