Tarih: 12.06.2024 10:11

YÜZDE 61 OLDUK!

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’DA yaşayan SMA Tip -1 hastası 28 aylık Arya Öztürk’ün tedavisi için başlatılan valilik onaylı kampanyada yüzde 61’e ulaşıldı. Şu ana kadar toplam 1 milyon 110 bin 200 dolar bağış yapılan kampanyanın tamamlanması için 709 bin 800 dolara daha ihtiyaç var.


Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün kaslarda küçülmeye yol açan bir grup genetik hastalık olarak da bilinen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ölümcül kas hastası kızları Arya Öztürk için başlatılan bağış kampanyaları devam ediyor. 28 aylık olan Arya bebeğin tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyada yüzde 61’e ulaşıldı.


14 AĞUSTOS’TA KAMPANYA SONA ERECEK
Arya için başlatılan Antalya Valiliği’nin ikinci kez onayladığı kampanya ise 14 Ağustos Çarşamba günü sona erecek. Üçüncü kez valilik onayına iznin verilmeyeceği bağış kampanyasının bitmesine ise sadece 64 gün kaldı. 


709 BİN 800 DOLARA DAHA İHTİYAÇ VAR
Şu ana kadar toplam 1 milyon 110 bin 200 dolar bağış toplanan kampanyanın tamamlanması ve Arya’nın Dubai’de gerçekleştirileceği Zolgensma gen tedavisini alması için 709 bin 800 dolara daha ihtiyaç var. 


“UMUDUMUZ DEVAM EDİYOR”
Yapılan her bağışın kendilerini daha da umutlandırdığını dile getiren baba Ali Hamza Öztürk, “Bağışlar sayesinde kızımız ilacına bir adım daha yaklaşıyor. Bu sebepten dolayı valiliğin izin verdiği kampanyamız bitmeden Arya için yapacağınız her bağış bizim için çok önemli. Lütfen sesimizi duyun. Sizlerin desteğine hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var. Güç birliği ile yüzdeliğimizi daha da yükseltmek istiyoruz. Bu da sizlerin desteği sayesinde olacak. Bağışlarınız olmadan Arya bu yarışı kazanamaz. Lütfen kızımıza el birliği ile destek olup bu mücadelen kurtaralım” diye konuştu.
 

“SON 2 AY BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Bu son 2 ayın kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Öztürk, “Kızımın kaderini bu 2 ay belirleyecek ve bu 2 ay bizim için her zamankinden daha önemli. Kampanyamız yüzde 100’e ulaşmazsa Arya, kaderine mahkum edilmiş olunacak. Zaman çok daraldı ve çok çabuk ilerliyor. Yolun sonu Dubai olsun, Arya sağlığına kavuşsun diye son sürat mücadeleye devam ediyoruz. Bağışlara ve desteğe ihtiyacımız var. Kurban bağışında bulunmak isteyenler 11 bin 750’ye küçükbaş kurban bağışında bulunabilir. Türkcell operatörlerinden Arya yazıp 1268’e, Türk Telekom Operatörlerinden ise Arya yazıp 8192’ye SMS atarak 20 lira destekte bulunabilirsiniz. Arya için yapacağınız 10 lira bağış bile bizim için çok değerli. Damlaya damlaya göl olur. Lütfen sesimize kulak verin. Hep birlikte Arya’ya nefes olalım ve Arya bu yarışı kazansın” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —