YÜZDE 57 OLDUK!

YÜZDE 57 OLDUK!

.

GAZİPAŞA’DA yaşayan SMA Tip -1 hastası 27 aylık Arya Öztürk’ün tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyada yüzde 57’ye ulaşıldı. Şu ana kadar toplam 1 milyon 47 bin 500 dolar bağış yapılan kampanyanın tamamlanması için 782 bin 800 dolara daha ihtiyaç var. 


Kaslarda küçülmeye yol açan bir grup genetik hastalık olarak da bilinen Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip-1 ölümcül kas hastası Arya bebek için başlatılan bağış kampanyaları devam ediyor. Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 27 aylık bebekleri SMA Tip-1 hastası Arya Öztürk’ün tedavisi için gerekli valilik onaylı kampanyada yüzde 57’ye ulaşıldı.


İKİNCİ VALİLİK ONAYININ BİTMESİNE 100 GÜN KALDI!
Duyarlı vatandaşların yardımıyla Arya bebeğin kurtarılabileceğini ve ikinci valilik onayının süresinin bitmesinin ise son 100 gün kaldığını vurgulayan baba Hamza Öztürk, Arya’nın yurt dışındaki gen tedavisinde kullanılmak üzere şu ana kadar toplam 1 milyon 47 bin 500 dolar bağış yapıldığını ve kampanyanın tamamlanması için 782 bin 800 dolara daha ihtiyaç olduğunu dile getirdi.


“ÇOK YOL KATETTİK”
Gazipaşa halkının desteği ile kampanyada yüzde 57’ye ulaşıldığını ifade eden Öztürk, “Tek evladımız olan bebeğimiz Arya 27 aydır ölümcül kas hastalığı ile mücadele ediyor. Kızımızı kucağımıza aldığımız günkü heyecanımız darmadağın olduktan sonra bu sürece kadar çok yol kat ettik. İçten içe eriyen evladımız hayata tutunabilsin diye yılmadan kampanyamıza devam ediyoruz. Kampanyamız şuanda yüzde 57 diliminde. Bebeğimizin ikinci valilik onayı ne yazık ki 100 gün sonra yani 14 Ağustos’ta bitecek.
 

“YAPILAN HER BAĞIŞ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”
Bu sebepten dolayı Arya için yapacağınız 10 lira bağış bile çok önemli. Kampanyamız yüzde 100’e ulaşmazsa Arya kaderine mahkum edilmiş olunacak. Geçen her gün lehimize bir an önce kampanyamızın tamamlanmasını istiyoruz. Yapılan her bağış umudumuzu daha da güçlendiriyor ve Arya ilacına bir adım daha yaklaşıyor. Ancak zaman çok daraldı. Umudumuz çok, ama vaktimiz yok. Yolun sonu Dubai olsun, Arya sağlığına kavuşsun diye son sürat mücadeleye devam ediyoruz. Sizlerin desteğine hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız var. Türkcell operatörlerinden Arya yazıp 1268’e, ⁠Türk Telekom Operatörlerinden ise Arya yazıp 8192’ye SMS atarak 20 lira destekte bulunabilirsiniz. Lütfen sesimize kulak verin. Sizler olmadan Arya bu yarışı kazanamaz. Hep birlikte güç birliği ile Arya’ya nefes olalım” diyerek bağış çağrısında bulundu. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: YÜZDE OLDUK!