Tarih: 13.09.2023 15:45

YÜZDE 38 OLDUK!

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 1 buçuk yaşındaki bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Öztürk’ün bağış kampanyasında ilerleme kaydedildi. Şu ana kadar yapılan bağışların yüzde 38’e ulaştığını söyleyen baba Öztürk, kampanyada ilerleme kaydedildiğini ancak zamanın giderek daraldığını söyleyerek, herkesi Arya için yapılan bağış kampanyasına desteğe davet etti.

 

“KAMPANYAMIZ DEVAM EDECEK”

Öztürk, “Allah’tan ümidimizi kesmiyoruz. Yine çocuğumuzun sağlığı için her türlü platformlarda yer alacağız. Şu ana kadar yapılan toplam bağışlarla kampanyada yüzde 38’e ulaştık. Önümüzdeki 5 ay için endişeliyiz. Geri kalan meblağı da toplayabilmemiz için kampanyamız devam edecek, yardımlarınızı ve bağışlarınızı esirgemeyin” dedi.

 

“ZAMANIMIZ DARALIYOR”

Evladının hayatı konusunda endişe duyan Öztürk; “Evladımız Arya 19 aylık ve 5 ay sonra 2 yaşına girecek. Bağış kampanyamızda yüzdelik dilimde bir üste geçerek yüzde 38 olduk. Ancak zamanımız da daralıyor. Kampanyamıza destek veren hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kampanyamızın daha hızlı ilerlemesi için çaba göstermeye devam edeceğiz ve Arya için kritik zaman olan önümüzdeki 5 ay içinde durmaksızın çabalayıp kampanyayı olabildiğince hızlandırmaya çalışacağız. Bizi gören duyan herkesin sesimizi duyup çağrımıza kulak vermelerini ve yardımlarını esirgememelerini diliyoruz” şeklinde konuştu. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —