YUSUF CAN ZEYBEK KIVRAK SİGORTA ADINA YARIŞTI 2. OLDU

Alanya’da 16. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Kıvrak Sigorta A. Ş. Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan adına güreşen Yusuf Can Zeybek ikinci oldu.

SPOR 19.07.2022 01:37:00 0
YUSUF CAN ZEYBEK KIVRAK SİGORTA ADINA YARIŞTI 2. OLDU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 2005 yılında başlattığı, Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri 2 yıllık pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından 16. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Kırkpınar Güreşleri’ni aratmayan Gökbel Güreşleri’nde Kırkpınar’ın efsane başpehlivanları da kol bağladı. Öğle saatlerinde Er meydanına çıkan Kırkpınar’ın altın kemerli 661. Başpehlivanı Cengizhan Şimşek ile Yusuf Can Zeybek, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil, Osman Aynur ve Turan Balaban gibi ünlü başpehlivanlar da mücadele verdi. Başpehlivanlarla birlikte 800 güreşçi Gökbel'de kıran kırana bir mücadele verdi.

KIVRAK SİGORTA ADINA GÜREŞEN ZEYBEK 2’NCİ OLDU

 

Alanya’da 16. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Kıvrak Sigorta A. Ş. Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan adına güreşen Yusuf Can Zeybek, zorlu rakiplerinin sırtlarını teker teker yere getirerek finale yükseldi. Finalde, Kırkpınar’ın 661. Başpehlivanı Cengizhan Şimşek ile karşılaşan Yusuf Can Zeybek, altın kemerli rakibine yenilerek 16. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde ikinci oldu.

 

ÖZCAN ZEYBEK’E TEŞEKKÜR ETTİ

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinden olan Yusuf Can Zeybek’in kendisi adına yarışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kıvrak Sigorta A. Ş. Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Özcan, “Güreşçimiz Yusuf Can Zeybek, 16. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde 2 olarak Kıvrak Sigorta’ya büyük bir gurur yaşattı. Kendisine çok teşekkür ederiz. İnşallah seneye Kırkpınar’ı alacağız. Genç yaşına rağmen başarılı sonuçlara imza atan Yusuf Can Zeybek’e güreş hayatında başarılar dilerim” dedi.


Anahtar Kelimeler: YUSUF ZEYBEK KIVRAK SİGORTA ADINA YARIŞTI .