YÜKSEL’İN ADAYLIĞI RESMEN AÇIKLANACAK

İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel’in İYİ Parti Grup Toplantısı’nda bugün, Genel Başkan Meral Akşener tarafından adaylığı resmen ilan edilecek.

SİYASET 17.01.2024 09:39:00 0
YÜKSEL’İN ADAYLIĞI  RESMEN AÇIKLANACAK

İYİ PARTİ’NİN  Grup Toplantısı bugün saat 10.30’da gerçekleştirilecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Antalya Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçelerinin belediye başkanı adaylarını resmi olarak açıklayacak. Kepez, Serik, Akseki, Kemer ve Gazipaşa’nın adaylarının açıklanacağı toplantıda Akşener, İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel’in adaylığını resmen ilan edecek.


AKŞENER, İLAN EDECEK
Cumartesi günü Gazipaşa’ya gelerek Yüksel’in adaylığını açıklayacak olan Akşener,  Kuzey Irak’tan gelen şehit haberlerinin ardından Gazipaşa dahil bütün programlarını iptal etmişti. Bunun üzerine Akşener bugün gerçekleşecek İYİ Parti Grup Toplantısı’nda Yüksel’in adaylığını açıklayacak.


YÜKSEL’İN HER ZAMAN YANINDALAR
İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel’e Ankara’da İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri de eşlik etti. 


“ADAYLIĞIM RESMEN AÇIKLANACAK”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün İYİ Parti Grup Toplantısı’nda adaylığını resmen açıklayacağını belirten Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel, “Sayın Genel Başkanımız Cumartesi günü ilçemize gelerek oluşturduğumuz program çerçevesinde de adaylığımı açıklayacaktı. Ancak Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden gelen acı haber üzerine partimiz de programlarında değişikliğe gitti. Bugün hem partimiz hem de ilçemiz için büyük ve önemli bir gün. Adaylığımın ilan edilmesiyle birlikte mevcut çalışmalarımızı yoğunlaştırıp, 31 Mart’tan zaferle çıkmak ve iyi bir yönetim tarzı sergilemek için var gücümüzle çalışacağız” ifadeleri kullandı. >Vildan RENDE