YÜKSEL’DEN İDDİALI LİSTE

.

SİYASET 21.02.2024 09:11:00 0
YÜKSEL’DEN İDDİALI LİSTE

İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Meclisi Üye listesinin açıkladı. Ekip arkadaşlarını ince eleyip sık dokuyarak belirleyen Yüksel, hazırladığı iddialı liste ile meclis üyeliği için sıkı pazarlıkların arasında kalan rakiplerine de adeta gözdağı verdi.
 

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Meclisi Üye listesinin açıkladı. Birlikte yol yürüyeceği ekip arkadaşlarını ince eleyip sık dokuyarak belirleyen Yüksel, iddialı liste ile seçmenlerin karşısına çıktı. Kendisine ve partisine en çok oyu kazandıracak güçlü bir liste hazırlayan Yüksel, meclis üyeliği için sıkı pazarlıkların arasında kalan rakiplerine de adeta gözdağı verdi. Toplumun her kesiminden olduğu gibi, rakip partilerin de oylarına talip olan bir liste hazırlayan Yüksel, hem Gazipaşa Belediye Başkanlığı’nı hem de Gazipaşa Belediye Meclisi’ni kazanacak güçte olduklarını dile getirdi.
 

MECLİSTE YÜKSEL FARKI
Siyasi tecrübesinden yararlanabileceği Hüseyin Türker, Hasan Atay ve Şükrü Akçacıoğlu isimlerini meclis üyeliği listesinin başına yazan Yüksel; Sinan Yüksel, Hilal Demir ve Muzaffer Şirin gibi güçlü isimleri de meclis üyeliği kontenjan adayları olarak belirledi. Yüksel’in listesinde sırasıyla şu isimler yer aldı: Hüseyin Türker, Hasan Atay, Şükrü Akçacıoğlu, Mehmet Emin Kısaarslan, Mehmet Ali Çomruk, Barbaros Özkan, İbrahim Özdemir, Mahmut Nedim Yıldız, Ömer Alaybeyoğlu, Fatih Akçocuk, Arif Emre Akgül, Beyzanur Aslan, Batuhan Bulut, Adil Karalarlı, Eren Erkan, Arif Ölürdönmez gibi isimler, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Meclisi Üye listesini oluşturdu. Sinan Yüksel, Hilal Demir ve Muzaffer Şirin gibi iddialı isimler ise, Yüksel’in meclis üyeliği kontenjan adayları oldu. 


“KAZANACAK GÜCÜMÜZ VAR”
Gazipaşa’da, İYİ Parti’nin seçimi kazanacak güçte olduğunu ifade eden Yüksel, “Seçime birlikte gireceğimiz, ileriki süreçte birlikte Gazipaşa için mesai harcayacağımız meclis üyesi adaylarımızı açıkladık. Artık tüm kadrolarımızla birlikte sahaya ineceğiz. Gazipaşa’da yıllardır siyasetin içindeyim. Gazipaşa’yı yönetecek bilgi, birikim, tecrübe ve vizyona sahibiz. Gazipaşa’yı İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Bizim dönemimizde Gazipaşa, her konuda her zamankinden daha iyi olacak. Ben ve ekibim Gazipaşa’yı en iyi şekilde yönetecek, ilçeyi farklı bir seviyeye çıkaracağız” dedi. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27