YÜKSEL’DEN DAVET VAR

YÜKSEL’DEN DAVET VAR

.

Cuma günü saat 17.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda “Yükselen Gazipaşa” mitingi düzenleyecek olan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Yüksel, “Yaşadığımız ilçenin hak ettiği hizmeti alamadığını, iyi yönetilemediğini düşünen herkesi yarın Cumhuriyet Meydanı’na bekliyorum” dedi.


İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma günü düzenleyeceği miting ve iftara tüm ilçe halkını davet etti. Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Yüksel, mahalle toplantılarını akşam gerçekleşen Küçüklü Mahallesiyle tamamladı. Gittiği her mahallede yoğun ilgi gören Yüksel, cuma günü yani yarın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği miting ve iftar programı ile toplu programlarını tamamlayacak. Saat 17.00’da gerçekleşecek miting öncesi davetlilere Mehter Takımı dinletisi ve semazen gösterisi sunulacak. Kendisini dinlemeye gelen ilçe halkına seslenecek olan Yüksel, proje ve vaatlerini anlatarak seçmenden destek isteyecek.


MİTİNG HEYECANI İFTARLA BİRLEŞECEK
Konuşmanın ardından meydanda Kuran’ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde oruçlar açılacak. Düzenleyeceği miting ve iftar programına tüm ilçe halkını davet eden Yüksel, “İlçe Seçim Kurulu’nun bizlere belirttiği saat ve yerde, seçim yasakları öncesi son toplu programımızı yapacağız. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek mitingimize ve programımıza tüm hemşerilerimi davet ediyorum. Projelerimizi ve vaatlerimizi hemşerilerimizle paylaşacağım. Yaşadığımız ilçenin hak ettiği hizmeti alamadığını, iyi yönetilemediğini düşünen herkesi yarın Cumhuriyet Meydanı’na bekliyorum” dedi. 



Anahtar Kelimeler: YÜKSEL’ DAVET