YÜKSEL TAM GAZ SAHADA

.

SİYASET 26.02.2024 10:16:00 0
YÜKSEL TAM GAZ SAHADA

İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye, sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Ziyaretlerinde belediyeyi ortak akılla yöneteceklerine dikkat çeken Yüksel, “Her işi omuz omuza vererek beraber başaracağız” dedi.


İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi Belediye İş Merkezi karşısında bulunan seçim ofisinde seçmenleri ve kendisine gönül veren vatandaşları ağırlayan Yüksel, diğer yandan saha çalışmalarına yoğunluk veriyor. Şehir merkezinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Partili Yüksel, esnafların taleplerini dinleyip, projelerini halkla paylaşıyor. İlçede yapılan organizasyonlar ve açılışlarda da vatandaşı yalnız bırakmayan İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, ilçenin sorunlarını yakından takip ettiğini, ekip arkadaşları ile çözüm üretmeye hazır olduklarını vurguluyor. 


“BİZ BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”
Geçtiğimiz günlerde mecliste ilçeyi temsil edecek hizmet kadrosunu açıklayan Yüksel, hazırladığı iddialı listesiyle dikkat çekmişti. Açıkladığı kadro ile saha çalışmalarına hız veren Yüksel, ekibi gibi projelerinin de iddialı olduğunu ifade ediyor. Seçimlerden sonra Gazipaşa’ya kalıcı eserler bırakmak istediğine değinen Yüksel, vaat ettikleri etikleri her projeyi, zamanında ortaya koyacaklarını belirterek; “Ekibime olan inancım tam ve biz bu işi başaracağız. Gazipaşa Belediyesi’ne İYİ Parti’yi getirerek her alanda ‘iyi’ olduğumuzu göstereceğiz” dedi.


“İLÇEDE BİR GÜNEŞİN DOĞUŞUNU GÖSTERECEĞİZ”
İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel; “Esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinleyip talepleri doğrultusunda notlar almaya devam ediyoruz. Halkın içinden biri olarak vatandaşlarımızın davetlerine katılıp her anlarında yanlarında olduğumuzu vurguluyoruz. Ekibimle beraber sahada olmaya ve halkın sesi olmaya devam edeceğiz.  İlçemizi aydınlık bir geleceğe kavuşturacağız ve ilçede bir güneşin doğuşunu göstereceğiz. Her işi omuz omuza vererek beraber başaracağız” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YÜKSEL SAHADA