YÜKSEL SANAYİDE İFTAR YAPTI

.

GÜNDEM 20.03.2024 10:58:00 0
YÜKSEL SANAYİDE İFTAR YAPTI

GAZİPAŞA Sanayi Sitesinde esnafla iftarda bir araya gelen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Yüksel, “Sanayi tıkandı, yolu, altyapısı yok. Ustalar dükkan bulamıyor. Sorunlarımızın çözüm noktası biz de. Göreve gelir gelmez sanayi sitemizin tüm sorunlarını çözeceğiz” dedi.


İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, sanayi sitesinde iftar programı düzenledi. Sanayi esnafı ve aileleriyle birlikte iftar yapan Başkan Adayı Yüksel, soğuk havaya rağmen iftara katılan yüzlerce sanayi esnafı ve ailelerine teşekkür etti. Gazipaşa Sanayi Sitesinin sorunlarına vakıf olduğunu söyleyen Yüksel, göreve gelir gelmez sanayi esnafının sorunlarını çözmek için çalışmaya başlayacağının altını çizdi. 


“DÜKKAN AÇACAK YER BULAMIYORLAR”
Sanayi sitesinin tıkandığını belirten Yüksel, “Kalfalar usta olduktan sonra kendilerine dükkan açacak yer bulamıyorlar. Sanayi sitesinde yeni dükkanlara ihtiyaç var. Sanayi sitesini tamircilerin olduğu bir yer olarak görmüyorum. Burası zanaatkarların bulunduğu bir üretim merkezi bana göre. Burada üretilen ürünleri nasıl arttırabiliriz, nasıl pazarlayabiliriz ve ekonomiye katkısını nasıl arttırabiliriz bunun hesabını yapıyoruz. Sanayi sitesinin altyapı sorunu olduğunu biliyorum. Burasının yol sorunu olduğunu biliyorum. Allah nasip ederse, sizlerin desteğiyle göreve gelir gelmez sorunlarımızın çözüm noktası olan Gazipaşa Sanayi Sitesinin bizler de sorunlarını çözmek için harekete geçeceğiz” dedi.


“BU SEÇİMDE BİR ARSIZLIK VAR”
Sanayi sitesinin çevresinde tellere asılan yüzlerce CHP ve Cumhur İttifakı adaylarına ait afişleri de eleştiren Yüksel, “Gelirken gördük, sanayi sitesinin tellerini de afişlerle doldurmuşlar. Buradan geçen birinin dikkatini dağıtıp kaza yapmasına sebep olurlarla ne hesap verecekler bilmiyorum. Bu seçimde bir arsızlık, bir doyumsuzluk, bir hadsizlik var. Karayollarının orta refüjünün tamamını bez parçalarıyla donatılar. Çamaşır asmışsın gibi ilçedeki tüm refüjleri, ağaçları, duvarları bu afişlerle donattılar. Bu ilçeye yakışıyor mu? Bu ilçe bu kadar sahipsiz olamaz. Keşke buraya verdikleri parayla proje üretseydiler. Halka bir fayda sağlasaydılar” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: YÜKSEL SANAYİDE İFTAR YAPTI