YÜKSEL SAHADA ÇALIŞIYOR

İYİ PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, Gazipaşa’yı ziyaret eden İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz’la birlikte saha çalışması gerçekleştirdi.

SİYASET 30.01.2024 10:10:00 0
YÜKSEL SAHADA ÇALIŞIYOR

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde İYİ Parti’den Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı olan Mehmet Yüksel, saha çalışmalarına yoğunluk verdi. Geçtiğimiz günlerde Gazipaşa’ya gelen İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Yüksel’in saha çalışmalarına eşlik etti. Poyraz ve Yüksel ilk olarak İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıya katıldı. Burada, İlçe Başkanı Dyt. Yunus Görgülü, parti yöneticileri ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Poyraz ve Yüksel, ardından sahanın nabzını tuttu. İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Yüksel ve Poyraz, ilçede yapılan düğün, mevlit gibi programlara katılarak saha çalışması gerçekleştirdi.


“Adaylığımızın netleşmesinin ardından yerel seçim için çalışmalarımıza başladık” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksel, seçimler hakkında iddialı konuştu. Yüksel, “Kısa süre içerisinde meclis listemizi hazırlayıp, tüm kadrolarımızla birlikte sahaya ineceğiz. Gazipaşa’da yıllardır siyasetin içindeyim. Gazipaşa’yı yönetecek bilgi, birikim, tecrübe ve vizyona sahibim. Gazipaşa’yı İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız. Bizim dönemimizde Gazipaşa, her konuda her zamankinden daha iyi olacak. Ben ve ekibim Gazipaşa’yı en iyi şekilde yönetecek, ilçeyi farklı bir seviyeye çıkaracağız” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YÜKSEL SAHADA ÇALIŞIYOR