YÜKSEL RESMEN AÇIKLANDI

.

SİYASET 18.01.2024 12:04:00 0
YÜKSEL RESMEN AÇIKLANDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Mehmet Yüksel’in İYİ Parti’nin Gazipaşa Belediye Başkanı adayı olduğunu resmen duyurdu. Yüksel’le birlikte Antalya’da birçok ilçede adayını açıklayan Akşener, Antalya Büyükşehir Belediyesi adaylığını Nesrin Ünal’a teslim etti. 


İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında, Antalya Büyükşehir ve ilçelerinin belediye başkanı adaylarını açıkladı. Akşener, Gazipaşa’da adaylığı geçtiğimiz haftalarda netleşen İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel’in adaylığını resmen duyurmuş oldu. İYİ Parti’nin TBMM’de gerçekleşen grup toplantısında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Nesrin Ünal’ın adaylığı da kesinleşti. Ünal ve Yüksel’le birlikte birçok ilçenin adayını açıklayan Akşener, İYİ Parti’nin Alanya’da Mehmet Şahin’i, İbradı’da Muharrem Kaya’yı, Kemer’de Mustafa Gül’ü, Kepez’de İrfan Yılmaz’ı, Muratpaşa’da Turgut Bucak’ı, Serik’te Mehmet Habalı’yı ve Akseki’de Ali Kartal’ı belediye başkan adayı olarak ilan etti. 


“GAZİPAŞA BELEDİYESİ’Nİ ALACAĞIZ”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından adaylığı açıklanan İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Mehmet Yüksel, seçimlere yönelik iddialı konuştu. Seçimi kazanacağına dikkat çeken Yüksel, “Her şeyi kendi gücümüzle yapacağız. Şu an için seçimi almamamız için hiçbir neden yok çünkü bütün şartlar bizim lehimize gelişti. Gazipaşa Belediyesi’ni alacağız ve bu konuda kararlıyız. Adaylığımın resmi açıklanma süresi tamamlandı. Bugünden itibaren yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağım. Artık yarış başladı. Bundan sonraki süreçte sahada daha yoğun çalışacağız. Allah’ın izni ile seçimi kazanıp, Gazipaşa Belediyesi’ni en iyi hizmetlerimizle yöneteceğiz” değerlendirmesinde bulundu. 


“HER YERDE İDDİALIYIZ”
Gazipaşa’da İYİ Parti’nin seçimi kazanması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getiren İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Dyt. Yunus Görgülü ise, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne tüm bölgelerde kendi adayımızı çıkararak katılacağız. Gazipaşa’da seçimi kazanacak güçte, aynı zamanda belediyeyi yönetecek tecrübe ve vizyonu bulunan Sayın Mehmet Yüksel’le seçime gireceğiz. Gazipaşa’da olduğu gibi Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya ve diğer ilçelerimizde çok güçlü ve iddialıyız. Büyükşehir Belediyesi ve özellikle Gazipaşa’da seçimi kazanmak için İYİ Parti’nin tüm kademeleri olarak elimizden geleni yapacağız. Parti yöneticilerimiz diğer ilçelerde de en iyi çalışmayı yapıp, adaylarımızı güçlü şekilde seçimlere hazırlayacaktır. Her yerde iddialıyız ve seçimleri kazanmak istiyoruz. Başta Mehmet Yüksel başkanımız olmak üzere, Nesrin Hanım ve partimizin tüm adaylarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YÜKSEL RESMEN AÇIKLANDI