YÜKSEL RAKİPLERİNİ BEKLİYOR

.

SİYASET 26.12.2023 09:24:00 0
YÜKSEL RAKİPLERİNİ BEKLİYOR

İYİ Parti’den Gazipaşa Belediye başkanı adaylığı kesinleşen Mehmet Yüksel, CHP ve MHP’nin belirleyeceği adayları beklemeye başladı. Gazipaşa’da hayata geçireceği projeler üzerinde çalışan Yüksel, medya, tanıtım ve reklam hazırlıklarına da hız verdi. 


İYİ PARTİ’DEN Gazipaşa Belediye başkanı adaylığı kesinleşen İYİ Parti Gazipaşa Büyükşehir ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, CHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın Gazipaşa’da belirleyeceği adayları yani rakibini bekliyor. CHP ve MHP’de aday belirleme çalışmaları devam ederken, adaylığı kesinleşen ve seçim çalışmalarına hız veren Yüksel’e; CHP’den Cemburak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Ali Kızılateş, Yavuz Çelik, Deniz Özdemir, Oya Çalık Başeğmez, Mehmet Ali Yılmaz ve Murat Özçelik, Cumhur İttifakı’nda ise MHP’li Dilek Uyumaz, Yavuz Uysal ve Mustafa Aksoy isimlerinden ikisi rakip olacak.


SEÇİM ŞARKISI BİLE HAZIR
Gazipaşa’da Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan isimler arasında en rahatı olan ve parti içinde rakibi bulunmayan İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçiminin çalışmalarına başladı. Bir yandan bireysel görüşmelerini gerçekleştiren Yüksel, diğer yandan Gazipaşa’da hayata geçireceği projeler üzerinde çalışıyor. Seçimi kazanması durumunda iddialı bir ekiple belediyeyi yönetmeye talip olan Yüksel, güçlü isimlerle Gazipaşa Belediye Meclisi’nin omurgasını oluşturmayı amaçlıyor. Medya, tanıtım ve reklam hazırlıklarına da başlayan Yüksel’in, seçim şarkısını bile hazırlattığı öğrenildi. 
 

DİĞER PARTİLERDE NE OLACAK?
Siyaset kazanının kaynamaya başladığı Gazipaşa’da; “Cumhur İttifakı’nda neler olacak? Cumhur İttifakı’nın adayı AK Parti’den mi yoksa MHP’den mi olacak? Sorusu netlik kazandı. Cumhur İttifakı, Gazipaşa’da adayını MHP’den çıkaracak. CHP’de önseçim mi olacak, yoksa atamamı yapılacak?” Sorularının cevabı çok merak ediliyor. Gazipaşa kamuoyu bu sorulara cevap ararken, CHP’de ise sandık muamması yaşanıyor. CHP tabanı aday belirlemede önseçim beklerken, kamuoyunda mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yeniden atanacağı yönde iddialar gündemde. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27