YÜKSEL: GAZİPAŞA’DA HER ŞEY İYİ OLACAK

İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

SİYASET 9.02.2024 10:21:00 0
YÜKSEL: GAZİPAŞA’DA HER ŞEY İYİ OLACAK

31 MART 2024 yerel seçimleri için saha çalışmalarını yoğunlaştıran İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yüksel, ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Yüksel, İlk olarak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Burada Kooperatif Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu tarafından karşılanan Yüksel, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek destek beklediğini dile getirdi.


ESNAF ODASINI ZİYARET ETTİ
Yüksel, ardından Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ile bir araya gelen Yüksel’e ziyarette İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü ile parti yönetimi de eşlik etti. Başkan Tuncel’den esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Mehmet Yüksel, başkan olması halinde esnaflar için planladığı projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel oda ziyaretlerinin ardından beraberindeki parti teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretleri yaptı. İstiklal Mahallesi’nden başladığı esnaf ziyaretlerinde Yüksel, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Esnafların talep ve önerileri de dinleyen Yüksel, “Gazipaşa’da her şey “İYİ” olacak, söz veriyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: YÜKSEL: GAZİPAŞA’ OLACAK