YÜKSEL AK PARTİLİ VE CHP’Lİ SEÇMENE SESLENDİ

YÜKSEL AK PARTİLİ VE  CHP’Lİ SEÇMENE SESLENDİ

.

İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Yüksel, Pazar günü sandık başına gidecek seçmenin sağduyusuna güvendiğini belirterek, “Gazipaşalının seçme hakkına ipotek koymak isteyenlere Gazipaşa seçmeni büyük bir tokat atarak gerekli dersi verecektir. Gazipaşa dayatılan adaya da, karanlık odaklarla iş tutanlara da geçit vermeyecektir” dedi.


TÜRKİYE, pazar günü sandık başına giderek yerel yöneticilerini seçecek. Seçime 2 gün kala adaylar çalışmalarını daha da hızlandırdı. İlçe Seçim Kurulu’nun belirlediği takvim doğrultusunda bugün Cumhuriyet Meydanı’nda miting yapacak olan İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, seçmene net mesajlar verdi. Bu seçimin diğer seçimlerden bir farkı olduğuna vurgu yapan Başkan Adayı Yüksel, Gazipaşa’nın tepeden atanan ve dayatılan adaylara mecbur bırakılmak istendiğini söyledi. Gazipaşa halkının özgürlüğüne düşkün olduğunu ve dayatmalardan hoşlanmadığını vurgulayan Başkan Adayı Yüksel, “Bir tarafımızda parti tabanının benimsemediği, elindeki imkanları adaletsizce kullanarak zar zor sandıktan çıkan bir aday, bir tarafta Ankara’dan gönderilen, Gazipaşa’nın gündeminde olmayan bir adayla rakip olduk. Bu adayları partilerinin dahi benimsemediğini tüm Gazipaşa biliyor. Gazipaşa biat kültürü yoktur. Gazipaşalı hemşerilerimin hür iradeleriyle kararını verip sandığa gideceğine inanıyorum” dedi. 


“AK PARTİ AKSOY’A MECBUR DEĞİL”
AK Partililere seslenen tecrübeli siyasetçi Yüksel, Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Aksoy’un ittifak teamüllerine yakışmayan davranışlarını hatırlattı. Aksoy’un AK Partilileri yok saydığını dile getiren Yüksel, “Aksoy’un sosyal medyasında AK Partililerin ne bir videosu var, ne bir fotoğrafı. AK Parti İlçe Başkanına toplantılarda söz dahi verilmiyor. Proje tanıtım toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit’e koltuk bile vermediler. Arkasına AK Parti’nin bakanlarını aldığını söyleyen Aksoy, AK Partili meclis üyeleriyle bire görünmek istemiyor. Meclisin ilk sıraları MHP’li isimlerden oluşuyor. Tabiri yerindeyse küçük balık büyük balığı yutmuş. Bu tablo Aksoy’un seçimi kazanması halinde nasıl bir yönetim anlayışı benimseyeceğini de bizlere gösteriyor. AK Partili kardeşlerime sesleniyorum. Aksoy’a oy vermeye mecbur değilsiniz. Oylarınıza talibim. Gelin Ankara’ya net bir mesaj verelim ve Gazipaşa’nın makus talihini birlikte değiştirelim” dedi. 
 

“CHP’LİLERİN SEÇENEĞİ VAR”
CHP’lilere de seslenen Yüksel, “Geçtiğimiz seçimde ittifak çatısı altında birlikte hareket ettik. Yılmaz’a destek olduk ancak Yılmaz kendisine verilen şansı değerlendiremedi. Meclise getirdiği tüm önergelere ‘evet’ oyu vererek desteğimizi sürdürdük. İlçemiz için bir tek proje üretilmedi, bir tek sorun çözülmedi. Verdiği 37 seçim vaadinin 4 tanesini kısmen yerine getirmiş bir belediye başkanı, seçildiği takdirde gelecekte de nasıl bir başarı ortaya koyacağını gösteriyor aslında. Gazipaşa’nın kaybedecek bir tek dakikası yok. Gazipaşa’nın birikmiş onlarca sorununa çözüm üretemeyen bir yönetime bir daha şans vermek ilçemize geri dönmez kayıplar yaşatacaktır. Partimizin adayı diye körü körüne oy vermek ilçemize ciddi zararlar verecek. Buna müsaade etmeyelim. Gelin Gazipaşa’mızın geleceğini birlikte inşa edelim” diye konuştu. >Geylani TOPALOĞLU



Anahtar Kelimeler: YÜKSEL PARTİLİ SEÇMENE SESLENDİ