YÖRÜK’TEN GENEL KURUL DAVETİ

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2021-2022 Yılları Birleştirilmiş Olağan Genel Kurul Toplantısı 28 Ocak’ta yapılacak.

GÜNDEM 24.01.2023 12:51:00 0
YÖRÜK’TEN GENEL KURUL DAVETİ

Genel kurul öncesi esnafa seslenen Yörük Mustafa, Gazipaşa esnafını genel kurula davet etti. 
Gazipaşa’da başkanlığını esnafın efsane başkanı olarak bilinen Yörük Mustafa lakaplı Mustafa Şahin’in yaptığı Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 2021-2022 Yılları Birleştirilmiş Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 28 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirecek. Saat 10.30’da başlayacak toplantı, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Düğün ve Konferans Salonu’nda yapılacak.


“ESNAFLARIMIZI GENEL KURULUMUZA DAVET EDİYORUM”


Genel kurul öncesi esnafa seslenen Yörük Mustafa, Gazipaşa esnafını genel kurula davet etti. İlk toplantıda çoğunluğu sağlayıp genel kurulu yapmak istediklerini dile getiren Başkan Şahin, “Değerli ortaklarımız; kooperatifimizin 28 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 10.30’da genel kurulu vardır. Kooperatifimize ait düğün ve konferans salonumuzda yapacağımız genel kurul toplantımıza katılmanızı önemle rica ederiz” dedi. 
 

RAKİPSİZ BAŞKAN TEK ADAY


28 Ocak Cumartesi günü yapılacak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda bir birinden önemli gündem maddeleri görüşülecek. Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Bölge Birliği Temsilcileri ve Dış Denetçinin belirleneceği seçime; Gazipaşa esnafının hamisi Yörük Mustafa lakaplı Mustafa Şahin tek aday olarak katılacak.


Anahtar Kelimeler: YÖRÜK’ GENEL KURUL DAVETİ