YÖRÜK MUSTAFA’NIN ESERİ

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Pazarcı Mahallesi, Gemiyakası Caddesi üzerindeki eski hizmet binasının bulunduğu alana yapılan 3 dükkan ve 10 daireden oluşan 5 katlı projede sona gelindi.

GÜNDEM 26.12.2022 09:26:00 0
YÖRÜK MUSTAFA’NIN ESERİ

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin efsane Başkanı Mustafa Şahin (Yörük Mustafa), Kooperatife yeni bir proje kazandırıyor. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin Pazarcı Mahallesi, Gemiyakası Caddesi üzerindeki eski hizmet binasının bulunduğu alanı kamuya kazandırmak için harekete geçen Şahin, arsanın satışından vazgeçip, söz konusu eski binanın yerine daha modern bir proje yaptırmak için harekete geçmişti. 

KOOPERATİFE KATMA DEĞER KAZANDIRACAK

Gazipaşa’da yaptığı hizmetlerle adını ilçenin unutulmaz isimleri arasına yazdıran Yörük Mustafa, geçtiğimiz yıl çizimini yaptırdığı projenin temelini bu yılbaşında attırmıştı. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin kendi imkanlarıyla yaptırdığı binada sona gelindi. 3 dükkan ve 10 daireden oluşan 5 katlı proje tamamlandığı zaman, kooperatife katma değer kazandıracak. Proje tamamlandığı zaman, daire ve dükkanların kira geliri kooperatife aktarılacak. 

“GAZİPAŞA’YA VE KOOPERATİFİMİZE HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Gazipaşa ve kooperatife kazandırdığı yeni projenin mutluluğunu yaşayan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, “Kooperatifimizin Pazarcı Mahallesi Gemiyakası Caddesi üzerindeki binası ve arsasının 3 milyon 500 bin liradan az olmamak kaydıyla üst kuruluşlardan da yetki alınarak pazarlık veya açık arttırma usulüyle satılması konusunu 2021 yılında yaptığımız kongrenin gündemine eklemiş, ardından arazinin satışını iptal etmiştik. Akabinde eski binamızın olduğu yerde yeni bir proje çizdirdik. 3 dükkan ve 10 daireden oluşan 5 katlı bina inşa ediyoruz. İnşaat çalışmasında sona gelindi. Kaba inşaat tamamlandı. Sadece ince işçilikleri kaldı. Projede yer alan 3 dükkan ve 10 daire kooperatifimiz tarafından kiraya verilecek. Daire ve dükkanların kira geliri kooperatifimizin olacak. 2 yıl önce satışından vazgeçtiğimiz arsamız değerine değer kattı. O gün aldığımız kararın, bugün ne kadar yerinde bir karar olduğuna herkes şahit oldu. Projemiz, Gazipaşa’ya ve kooperatifimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 


Anahtar Kelimeler: YÖRÜK MUSTAFA’ ESERİ