YÖRÜK MUSTAFA FARKI

TESKOMB ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşmasını Gazipaşa esnafı için fırsata çeviren Yörük Mustafa, esnafın yaşadığı sorunları sektör temsilcilerine anlattı

GÜNDEM 11.01.2023 09:19:00 0
YÖRÜK MUSTAFA FARKI

GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’nin (TESKOMB) ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması"na katıldı. 

ESNAFIN SORUNLARINI İLETTİ

Programı, Gazipaşa esnafı için fırsata çeviren Başkan Şahin, Gazipaşa’da esnafın yaşadığı sorunları sektör temsilcilerine tek tek anlattı. Gittiği her toplantıya rapor hazırlayarak katılan Başkan Şahin, esnafların yaşadığı elektrik ve kira başta olmak üzere, ulaşım esnafını zorda bırakan akaryakıt fiyatlarının topluma yansımaları hakkında yetkililere bilgi aktardı. Hazırladığı raporları yetkili mercilere sunan Başkan Şahin, yetkililerden sorunlar karşısında çözüm sözü aldı. 

KOOPERATİFİMİZİN DESTEĞİ ARTACAK

Düzenlenen toplantıya ilişkin bilgi veren Başkan Şahin, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği tarafından düzenlenen toplantı öncesi, TESKOMB Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül’ü makamında ziyaret ettik. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması" toplantısını yaptık. 100 milyar lira olan esnaf kredi paketi limiti 150 milyar liraya çıkacak. Bu da kooperatifimizin esnaflarımıza daha fazla destek vermemizi sağlayacak. 

ESNAFIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Vergi indirimlerinde kolaylık sağlanmaya devam edecek. Ayrıca birinci ve ikinci risk grubunda bulunan esnaf başına 500 bin lira kredi üst limitinden kullandırılan desteğin, diğer risk grubundaki esnafa da Haziran sonuna kadar yararlanma imkanı getirilecek. Siz değerli esnaflarımız için müjdeli haberleri aldık. Gazipaşa esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın esnafa verdiği destekten ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Öte yandan, Başkan Şahin’in katıldığı ve Ankara’da yapılan programa, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yöneticileri, Nihat Mülazımağaoğlu, Hasan Tuncel, Bahtiyar Arslan ve İbrahim Polat da eşlik etti. 


Anahtar Kelimeler: YÖRÜK MUSTAFA FARKI