YÖRÜK MUSTAFA BU KEZ ÜZDÜ

.

21.09.2023 08:30:00 0
YÖRÜK MUSTAFA BU KEZ ÜZDÜ

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Yörük Mustafa lakaplı Mustafa Şahin, hayatını kaybetti. Gazipaşa’ya yaptığı hizmetlerle yıllardır ilçe halkının yüzünü güldüren Şahin, ölümüyle ilçeyi derinden üzdü. 

 

GAZİPAŞA önemli bir değerini kaybetmenin acısını yaşıyor. Hayatını ilçe esnafına adayan ve ‘Esnafın Hamisi’ olarak adlandırılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, 79 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kalp ameliyatı gerçekleşen Şahin, salı günü sabah saatlerinde hastaneden taburcu olup Gazipaşa’daki evine gelmişti. Aynı günün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanan Şahin, Alanya’da bir hastaneye kaldırıldı. Yolda kalbi duran Şahin, sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajıyla yeninden hayata tutundu. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Şahin, dün öğleden sonra 79 yaşında yaşamını yitirdi. 

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Ölümüyle Gazipaşa’yı üzüntüye boğan Mustafa Şahin, bugün toprağa verilecek. Şahin’in cenazesi, ilk olarak saat 15.30’da evinden alınarak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne getirilecek. Şahin, saat 16.00’da kooperatif binası arkasında yapılacak törenin ardından saat 17.00’de Çamlı Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlanacak. 

 

ÖMRÜNÜ GAZİPAŞA’YA ADADI

Başkan Şahin, 35 yılı aşkın bir süredir Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanlığı’nı, 22 yıldır da Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürütüyordu. Şahin ayrıca 2 dönem MHP Gazipaşa belediye meclis üyeliği, bir dönem de MHP İl Genel Meclis üyeliği (Günümüzdeki adı ile Büyükşehir Belediye meclis üyeliği) görevlerini yaptı. 

 

BİNLERCE KİŞİ TAZİYE MESAJI PAYLAŞTI

Şahin’in ölümü Gazipaşa başta olmak üzere, çevre ilçeler ve Antalya’da da büyük üzüntüye neden oldu. Binlerce kişi sosyal medya hesaplarından Mustafa Şahin’in resmiyle birlikte taziye mesajı paylaştı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YÖRÜK MUSTAFA