YÖNETİCİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

YÖNETİCİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI

TİP Milletvekili Aday Adayı Kerim Uğur ATSO’daki işlemleri için Gazipaşa’dan Antalya giden şirket sahiplerinin karşılaştığı sorunlar karşısında Gazipaşalı yöneticileri göreve çağırdı.

Türkiye İşçi Parti (TİP) 28. Dönem Antalya Milletvekili Aday Adayı Kerim Uğur, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki (ATSO) işlemleri içim Gazipaşa’dan Antalya giden şirket sahiplerinin karşılaştığı sorunlar hakkında açıklama yaparak, Gazipaşalı yöneticileri göreve çağırdı. Şirket sahiplerinin birçok işlem için 180 kilometre yol gittiğini, kişilerin işlemlerini gün içinde bitirebilmek için kırk takla attığını belirten Uğur, işlemlerin tamamının ATSO Gazipaşa Temsilciliği tarafından Gazipaşa’da yapılmasını ya da Gazipaşa’dan gidenler için ATSO’da birim oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. 

 

“BECERİKSİZLİĞİNİZİN CEZASINI BİZLER ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİZ”

Uğur, yaptığı açıklamada; “Gazipaşa merkezli şirket işlemleri için 180 kilometre yol gelip, ona rica, buna rica işlemin gün içinde bitmesi için uğraşıyoruz. Gazipaşa’da yöneticilik yapan, o koltuklarda oturan Sayın Gazipaşa Belediye Başkanı, Sayın T.C. Gazipaşa Kaymakamlığı, sizler Gazipaşa’nın sorunlarını çözmek için o koltuklarda oturuyorsunuz. Bizler her işlem için geldiğimizde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası memurlarına rica minnet boyun eğmek zorunda değiliz. Ya Gazipaşa’ya kurumların birimlerini oluşturunuz ya da kurumlar için Gazipaşa’dan gelenler için birim oluşturunuz. Sizlerin beceriksiz yönetiminin cezasını biz çekmek zorunda değiliz” dedi. >Geylani TOPALOĞLU



Anahtar Kelimeler: YÖNETİCİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI