Tarih: 22.08.2024 09:44

YOLLARDA ŞARAMPOL TEMİZLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, özellikle kırsal mahallelerden geçen dar yollarda bitki ve ağaç dallarının yolu kısmen kapatması, sürücülerin görüş açısını düşürüyor. Yol kenarlarında büyüyen çalı, bitki ve yollarla uzanan ağaç dallarının kazalara sebebiyet vermemesi için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Çile Mahallesi’nde şarampollerde temizlik çalışması yaptı. Yollarda sürücülerin görüş açısını kapatan bitki ve ağaç dallarını temizleyen ekipler, yolları daha güvenli hale getirdi. 


MUHTAR KAYA TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çile Mahalle Muhtarı Deniz Kaya, “Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafından Çile Mahallesi grup yollarımızın şarampol temizliğine başlanmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e, Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız İsa Akdemir ve Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Müdürümüz Yaşar Kemal Oğuz ve personellerine teşekkür ederiz” dedi. 


DİĞER MAHALLELER DE BENZER ÇALIŞMALARI İSTİYOR
Buna benzer durumun Göçük ve Kırahmetler Mahallesi arasındaki yolda gerçekleştiğini dile getiren bir okuyucumuz, Göçük Mahallesi’ne bağlı Sümbüller mevkii ile Kırahmetler Mahallesi arasındaki yolda bitkilerin ve ağaçların yolda görüş açısını kapattığını söyledi. Yollarda görüş açısını kapatan bitki ve ağaç dallarının yoldan temizlenmesini isteyen vatandaş, yetkilileri göreve çağırdı. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —