YOLDA OLUŞAN TÜMSEKLER KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

PAZARCI Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki ota refüjdeki ağaç köklerinin büyümesi sonucu yolda oluşan tümsekler, kazaya davetiye çıkarıyor. Vatandaşlar, ağaçlara zarar verilmeden yoldaki tümseklerin düzeltilmesini istiyor.

GÜNDEM 7.09.2023 19:26:00 0
YOLDA OLUŞAN TÜMSEKLER KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Gazipaşa’da, gün içinde ve gece saatlerinde vatandaşların en çok kullandığı caddelerin başında gelen Pazarcı Mahallesi’ndeki Uğur Mumcu Caddesi, maddi hasarlı, yaralanmalı ve ölümlü kazalar nedeniyle adından sıklıkla söz ettiriyor. Gerekli önlem ve denetimlere rağmen kazaların bitmek tükenmek bilmediği caddede şimdide tümsek sorunu yaşanıyor. Cadde üzerindeki ota refüjdeki ağaç köklerinin büyümesi sonucu yolda oluşan tümsekler, kazaya davetiye çıkarıyor. Yoldaki tümseklerin uzun zamandır sürücülere sorun yaşattığına dikkat çeken vatandaşlar, Gazipaşa Belediyesi’nin bu tümsekleri göz ardı ettiğini ileri sürüyor. 

 

“KAZALARA RAĞMEN NEDEN GEREKEN YAPILMIYOR?” 

Cadde üzerinde meydana gelen kazalardan ders çıkarılmadığını savunan vatandaşlar, ağaçlara zarar verilmeden tümseklerin düzeltilmesini istiyor. Konuyla ilgili şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, “Kazaların sıklıkla yaşandığı yerlerden birisi olan Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan tümseklerle ilgili hiçbir çalışma yapılmadı. Gazipaşa Belediyesi tarafından kontrol altına alınması gereken durumlar nedense hep göz ardı ediliyor. Kazalara rağmen neden gereken yapılmıyor? Artık belediyenin, kazaya sebebiyet veren tümseklerle ilgili çalışma başlatmasını ve bu durumu kontrol altına almalarını istiyoruz. Yetkililere sesimizi duyurmak ve meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştular. >Geylani TOPALOĞLU