YOLCU MİNİBÜSLERİ DENETLENDİ

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yolcu minibüslerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

ASAYİŞ 22.07.2024 09:37:00 0
YOLCU MİNİBÜSLERİ DENETLENDİ

İlçede denetimlerine ara vermeden devam eden Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosikletlere yönelik kask denetimi, kural ihlali yapan araç sürücüleri, kurallara uymayan ticari taksi sürücüleri ve yolcu minibüsleri üzerinde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda; İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde yapılan yolcu minibüsü denetimi esnasında kontrol edilen yolcu minibüsü sürücülerine arlarında eksik evrakı bulunan ve emniyet kemeri takmayarak farklı kural ihlallerinde bulunan sürücülere idari para cezaları kesildi. Kontrol edilen yolcu minibüslerde yolcu olarak bulunanların ise kimlik kontrolü yapıldı. 


Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan denetimlerin hız kesmeden devam edeceği ve kurallara uymayan sürücülere göz açtırılmayacağı kaydedildi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: YOLCU MİNİBÜSLERİ DENETLENDİ