YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

TÜRK Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ter dökecek tüm öğrencilere başarı dileklerini iletti.

GÜNDEM 16.06.2023 16:37:00 0
YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Sınava girecek öğrencilere moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaları noktasında tavsiyelerde bulunan Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı;“Geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler. Sizler için oldukça önemli olan bir sınavın arifesindeyiz. Biliyorum ki hepiniz yıl boyunca üstün bir çaba sarf ederek bu sınav için hazırlandınız. Sınavda elinizden gelenin en iyisini yapacağınızdan eminim. Ancak; sınavda alacağınız puanın sadece bilginizi ölçeceğini, kişiliğinizi ve karakterinizi yansıtmayacağını unutmamanızı isterim. Stresten ve kaygıdan uzak, bugüne kadar yapmış olduğunuz hazırlıklara ve bilginize güvenerek bu sınava girmenizi ve başarılı bir sınav geçirmenizi diliyorum. Unutmayın ki sizler bizim için rakamla ölçülemeyecek kadar değerlisiniz. Gençlerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen değerli velilerimize ve eğitim camiasının değerli üyeleri öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.

Hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavında(YKS) tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”> Vildan RENDE