YİNE ALAATTİN KOCABAŞ

MAVİ-BEYAZLI ekibin antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren iş insanı Alaattin Kocabaş, Gazipaşa Belediyespor’a verdiği prim desteğine bir yenisini daha ekledi.

SPOR 30.10.2023 16:05:00 0
YİNE ALAATTİN KOCABAŞ

Gazipaşa’da, KCBŞ Grup sahibi iş insanı Alaattin Kocabaş, Gazipaşa Belediyesporlu futbolculara prim desteğinde bulundu. Gazipaşa Belediyespor’a verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Kocabaş, mavi-beyazlı ekibin antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazipaşa Şehir Stadı’nda Kulüp Başkanı Emre Değirmenci, Teknik Direktör Levent Sayın ve futbolcularla bir araya gelen Alaattin Kocabaş, takıma verdiği prim desteğine bir yenisini daha ekledi. 

Bu sezon takıma ciddi anlamda destekler veren Kocabaş, takıma verdiği desteklerin devam edeceğine dikkat çekerek, “İlçemizi amatör futbolda temsil eden Gazipaşa Belediyespor’umuz, ligde iyi bir performans sergiledi. Böylesi organizasyonlarda başarının sağlanması için maddi desteklerin yeterli olması gerekiyor. Gazipaşa Belediyespor’umuzun en iyi yerlere gelebilmesi için takıma destek vermeye her zaman hazırım” ifadelerini kullandı.

DEĞİRMENCİ’DEN TEŞEKKÜR

Gazipaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Emre Değirmenci, KCBŞ Grup sahibi iş insanı Alaattin Kocabaş tarafından takıma yapılan desteklerin takım için önemli olduğunu dile getirdi. Takımın bireysel mücadelesinin yanında, takıma yapılan maddi ve manevi desteklerin şampiyonluk yolunda takımı daha ileriye götürdüğünü vurgulayan Değirmenci, KCBŞ Grup sahibi iş insanı Alaattin Kocabaş’a, kulüp, teknik heyet ve futbolcular adına teşekkür etti.>Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ALAATTİN KOCABAŞ