YILMAZ'IN "UÇURTMA MÜZESİ" KİTABI ÇIKTI

GAZİPAŞA’DA, okul öncesi öğretmenliği yapan ve aynı zamanda yazar olan Nebile Yılmaz’ın yazdığı “Uçurtma Müzesi” isimli kitabı çıktı.

GÜNDEM 7.12.2023 09:12:00 0
YILMAZ

Okul öncesi öğretmeni olan Nebile Yılmaz, aynı zamanda yazar olarak da kitap yazıyor. Nebile Yılmaz’ın bir süredir üzerinde çalıştığı 3-6 yaş aralığına hitap eden “Uçurtma Müzesi” isimli kitabı çıktı. Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve tüm Türkiye’ye ulaştırılan “365 Gün Öykü Seti” çalışmalarına katılan yazar, söz konusu sette 8 kitaba daha imza atmıştı. Çıkardığı “Uçurtma Müzesi” isimli kitabını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül’e takdim eden Nebile Yılmaz, Müdür Gül’e kitabın içeriği hakkında bilgi verdi. Çıkardığı kitap hakkında Yılmaz’dan bilgi alan Gül, kitap çalışmaları kapsamında başarılarının devamını diledi.


“ARAMIZDAN BİR YAZARIN KİTABININ ÇOCUKLARLA BULUŞMASI OLDUKÇA GURUR VERİCİ”
Nebile Yılmaz’ın çıkardığı kitabı inceleyen ve kitabın önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül; “Öğretmen ve aynı zamanda yazar Nebile Yılmaz arkadaşımızı kitap çalışmalarında göstermiş olduğu başarılarından ve göstermiş olduğu titiz çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Düşünceyi besleyen en önemli unsurlardan birisi kitap okumaktır ve ilçemizde ismini bu konuda duyuran ve kitaplar hakkında öğrencilerde farkındalık uyandıran Nebile Yılmaz arkadaşımız bizi oldukça gururlandırdı. İlçemizde kitap faaliyetlerini görmek ve aramızdan bir yazarın kitabının çocuklarla buluşması oldukça gurur verici. Kitap konusunda herkesi farkındalık oluşturmaya ve kitap okumanın önemini anlayıp anlatmaya davet ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ