YILMAZ'IN HEDEFİ HİZMET

.

GÜNDEM 28.02.2024 11:42:00 0
YILMAZ

Zeytinada Mahallesi’nden muhtar adayı olan Süleyman Hoca lakaplı Mehmet Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahallesine en iyi hizmetleri yapmayı hedefleyen Yılmaz, “Ekibim ile beraber hizmetten kaçmayarak daima hizmet peşinde koşacağız” dedi.


31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için ilçede muhtar adayları arasında kıyasıya rekabet devam ederken, Zeytinada Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Süleyman Hoca lakaplı Mehmet Yılmaz,  seçim çalışmalarını sürdürüyor. “Her şey mahallemin aydınlık geleceği için” diyen Zeytinada Muhtar Adayı Mehmet Yılmaz, ekibi ile hizmette ileri seviyeye geçmeyi hedefliyor. 


“DAİMA HİZMET PEŞİNDE KOŞACAĞIZ”
Zeytinada Mahallesi’nin sorunlarından bahseden Yılmaz; “Mahallemizdeki sorunları yakından takip ediyorum. Geçmiş yıllarla kıyaslayınca mevsimlerin de değişmesiyle mahallemizin en büyük sorunlarından birisi su sorunu oldu. Mahallemizin Gökçeler Barajı’ndaki sudan faydalanabilmesini sağlayan yeni bir projenin hayata geçmesi için dilekçe vererek su sorununun çözümü için adım atmıştım. Cevap geldiği vakit de gereken ne ise ona göre hareket edip su sorununu çözmek için çabalayacağız. Ekibim ile beraber hizmetten kaçmayarak daima hizmet peşinde koşacağız” dedi.


“ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİMİZ SORUN KALMAYACAK”
Muhtar adayı Yılmaz, ekibine güvendiğini vurgulayarak “Aza kadromda yer alan Berkay Şahiner, Mithat Şahin, Mevlüt Aksoy, Mustafa Özal ve Adem Şahiner gibi güçlü isimlerimizle birlikte mahallemizin aydınlık geleceği için dört koldan çalışacağız. Gücümüzü birleştirdiğimiz takdirde üstesinden gelemeyeceğimiz sorun kalmayacak. Her zaman yanımda duran ekibime ve beni destekleyenlere teşekkür ederek, hizmet isteyenlerden beni seçmelerini bekliyorum” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27