YILMAZ’DAN ÖZÇELİK’E ZİYARET

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde CHP’den Alanya Belediye Başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

GÜNDEM 8.05.2024 09:40:00 0
YILMAZ’DAN ÖZÇELİK’E ZİYARET

31 MART Mahalli İdareler Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Alanya Belediye Başkanı seçilen Osman Tarık Özçelik’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Özçelik’i kendisi gibi CHP’den belediye başkanı seçilen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ziyaret etti. Makama yapılan ziyarette Başkan Yılmaz’a CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özkurt, Necdet Ali Şirin (Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi), Adem Kaya ve Selçuk Özdemir ile Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyeleri Ulaş Özgen, Zafer Tan ve Ümit Çelik; Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyeleri Ali İhsan Yılmaz, Abdulkadir Tuncer, Emre Polat, Abdullah Sayın, Cumhur Uğur, Onur Demir, Zahide Gizem Çelik Aslan, Kemal Yılmaz, Kerim Çetin, Serap Sarıyıldırım ve Abdullah Doğan da eşlik etti. 
 

ÖZÇELİK’E BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİLER
Gazipaşa’da yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımlar ve güncel konular üzerine sohbet eden Gazipaşa Belediye Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Başkan Özçelik’e ekip arkadaşlarını da tanıttı. Ziyaretin sonunda misafirperverlikleri, ilgi alaka ve hoş sohbetleri için Özçelik’e teşekkür eden Başkan Yılmaz, çalışmalarında kolaylıklar ve yeni görevinde başarılar diledi.


Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik de nazik ziyaretleri ve başarı temennilerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: YILMAZ’ ÖZÇELİK’ ZİYARET