Tarih: 11.08.2022 13:24

YILMAZ’DAN İDDİALI AÇIKLAMA: ÜLKEYİ BİZ YÖNETECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz gün Ankara’da düzenlenen “Akdeniz Bölgesi İl ve İlçe Başkanları Buluşması” toplantısına katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında yapılan toplantıya; İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran ve diğer ilçe başkanlarıyla birlikte katılan Yılmaz, Gazipaşa’da partinin yaptığı çalışmalar hakkında Akşener’e bilgi verdi. Yapılan toplantının ardından gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz, 2023 seçimlerinden zaferle ayrılıp, Akşener’i başbakan yapmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

“GENEL BAŞKANIMIZI BAŞBAKAN YAPACAĞIZ”

Vatandaşların ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirdiğine değinen Yılmaz, “Vatandaşlarımız, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle ciddi sorunlar yaşıyor. Cumhuriyet tarihinde eşine az rastladığımız olayları son bir yılda yaşadık. Paramız, Dolar ve Euro karşısında adeta pula döndü. Zamlar tüm yurttaşlarımızın belini büktü. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılara son vermek için İYİ Parti olarak ülke yönetimine talip olduk. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi başbakan yapmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

“AKP’NİN İDARE ETTİĞİ ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ”

AK Parti’nin ülkeyi yönetemediğini söyleyen Yılmaz, “Ülkemiz sağlam bir şekilde yönetilemiyor. AKP ülkeyi sadece idare ediyor. AK Parti’nin 20 yıldır uyguladığı yanlış politikaların cezasını yeni yeni çekiyoruz. Yaşadığımız ekonomik sıkıntılara ve ardı ardına gelen zamlara son vermek için 2023 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız. Millet İttifakı olarak 2023 seçimlerinden zaferle ayrılacağız. Ülkemizi demokratik parlamenter sisteme geçirip, Genel Başkanımızı başbakan yapacağız. AKP’nin idare ettiği ülkemizi en iyi şekilde yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ”

“Ülkemizin en önemli seçimini 2023’te yapacağız” diyerek konuşmasına devam eden Yılmaz, “Bu seçim, ülkemizin geleceğine yön verecek. Biz bu bilinçle teşkilat çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm karda sahada yer alıp yarın seçim varmış gibi mücadele ediyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüp, seçimlere çok iyi şekilde hazırlanacağız. Sandıktan zaferle ayrılıp, ülkemizin geleceğini inşa edeceğiz. Ekonomi, tarım, turizm, eğitim, sanayi ve dış politikalarımızda uygulayacağımız planlamalarla ülkemizi yaşanabilir, refah düzeyi yüksek bir ülke haline getireceğiz. Bunu da bizlere inanan, bizlere oy verecek vatandaşlarımızla başaracağız” şeklinde konuştu.

Öte yandan Ankara’da yapılan toplantıya, Antalya, Mersin, Adana, Isparta, Burdur, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye’nin il ve ilçe başkanları katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —