Tarih: 16.02.2024 09:57

YILMAZ'DAN DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Facebook Twitter Linked-in

31 Martta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için muhtarlar arasında kıyasıya rekabet devam ediyor. Seçimler için geri sayımın başladığı son zamanlarda, Zeytinada Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Süleyman Hoca lakaplı Mehmet Yılmaz, mahallesine en iyi hizmet vermek için aday olduğunu duyurmuştu. Yılmaz, mahallesindeki sorunları yakından bildiğini ve çözüm odaklı olmak ve en iyi hizmeti vermek için çalışacağını söyleyerek vaatlerinden bahsetti. 


“RAHAT BİR ŞEKİLDE BİR ARAYA GELMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ”
Mahallesindeki eksikliklerden birisi olan ve makul bir yere köy konağı- düğün salonu olarak kullanılmak üzere yapı inşa edeceğini, bu sayede mahallelinin rahat bir toplanma alanı olacağını söyleyen Yılmaz, “Mahallemizdeki eksiklikleri göz önüne alarak mahalleme en iyi hizmeti sunabilmek için yola çıktım. Ekip arkadaşlarımız ile mahallemizde makul bir yere köy konağı ve düğün salonu olarak kullanılmak üzere toplanma alanı inşa ederek mahallelimizin rahat bir şekilde bir araya gelmelerini sağlayacağız.” dedi.


SU SIKINTISINI ÇÖZMEK İÇİN ADIM ATTI
Mahallesinin Gökçeler Barajı’ndaki sudan faydalanabilmesini sağlayan yeni bir projenin hayata geçmesi için Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü’ne dilekçe veren Zeytinada Mahalle Muhtar Adayı Mehmet Yılmaz, gerekli olan suyu mahallesine getirebilmek ve mahallenin su sıkıntısını ortadan kaldırmayı amaçladığını ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. 


GÜÇLÜ AZA KADROSU DİKKAT ÇEKTİ
Muhtar adayı Yılmaz, oluşturduğu güçlü aza kadrosu ile dikkat çekti. Azalarını açıklayan Yılmaz; “Berkay Şahiner, Mithat Şahin, Mevlüt Aksoy, Mustafa Özal ve Adem Şahiner gibi mahallemin sevilen ve sayılan isimleri ile mahallemizde yeni bir dönemin başlangıcına imza atmayı hedefliyoruz. Artık yeni isimler ve yeni projelerle mahallemizi kalkındırmanın zamanı geldi. Çıktığımız bu yolda beni destekleyen ve arkamda duran herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —