Tarih: 27.03.2024 09:52

YILMAZ’DAN ALKIŞLANACAK PROJE

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, şehit aileleri ve gaziler ile gazi yakınlarına kolaylık sağlayacak uygulamaları hayata geçiren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ailelerin ücretsiz faydalanabileceği bir çay bahçesi projesini hayata geçirmeyi planlıyor.


GAZİPAŞA’DA, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nin çalışmalarına devan eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ediyor. Başkan Yılmaz bu kapsamda Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı’na (EMŞAV) ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette EMŞAV İlçe Başkanı Hakan Murat Erdoğan’dan, vakfın ilçede yürüttüğü ve planladığı faaliyetler ile projeler hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, Erdoğan’a şehit aileleri ve gaziler ile gazi yakınlarına müjdeli bir haber verdi. Ailelerden pazaryerine kurulacak statlardan ücret almayan Gazipaşa Belediyesi, ailelerin Selinus ve Koru Sahilleri’nde bulunan Halk Büfe’lerden ücretsiz olarak faydalanabilmelerinin önünü açmıştı. 


ÜCRETSİZ ÇAY BAHÇESİ PROJESİ
EMŞAV’a yapılan ziyarette; “Vatan sevgisiyle canından geçen ve şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimiz ve geride bıraktıkları aileleri, gazilerimiz ile gazi yakınlarımız bizler için çok değerlidir” diyen Başkan Yılmaz, “Her zaman ailelerimizin yanında olduk, olmaya devam da edeceğiz. Belediyemiz olarak, bu bilinçle ailelerimizi yalnız bırakmadık. Şehit aileleri ve gaziler ile gazi yakınlarımızın ücretsiz kullanabileceği bir çay bahçesi projesi hayata geçirmek istiyoruz. Çay bahçesi; şehir merkezinde, herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer olsun istiyorum. İmara uygun, yeri güzel, herkesin gelip soluklanabileceği bir projeyi önümüzdeki dönemde hayata geçirmek istiyoruz” dedi. 
 

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİ
EMŞAV İlçe Başkanı Hakan Murat Erdoğan, şehit aileleri ve gaziler ile gazi yakınlarına kolaylık sağlayacak uygulamaları hayata geçiren Belediye Başkanı Yılmaz’a teşekkür etti. Erdoğan, “Sayın başkanımız bu konuda çok duyarlı. Daha önce şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ile gazi yakınlarımıza Halk Büfe’lerden ücretsiz faydalanma imkanı veren Başkanımız, yine pazaryerine kurulacak statlardan ücret almamıştı. Şimdi de ailelerimizin faydalanabileceği bir çay bahçenin müjdesini verdi. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile gazi yakınlarımızın ücretsiz faydalanabileceği bu projenin çok güzel olacağını düşünüyorum. Başkanımıza, ailelerimizi bugüne kadar yalnız bırakmadığı, onların hayatlarını kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirdiği için teşekkür ederim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —