Tarih: 05.11.2022 10:32

YILMAZ YENİDEN ADAY

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da kongre sürecine giren İYİ Parti, delege seçimlerini tamamlayarak yönünü 26 Kasım’da yapılacak kongreye çevirdi. 2024 seçimlerine yeni kadrolarla dinamik şekilde girmeyi amaçlayan İYİ Parti’de gözler aday ve muhtemel adaylara çevrildi. Mevcut İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, kasım ayı sonunda yapılacak kongre öncesinde yeniden aday olduğu açıkladı. İYİ Parti’de, parti içi demokrasinin en iyi şekilde uygulandığını dile getiren Yılmaz, “26 Kasım’da yapacağımız İYİ Parti Gazipaşa Olağan İlçe Kongresi’nde adayım. Başka aday arkadaşımız var mı bilmiyorum. Ancak partimize üye her bireyin kongrede aday olma hakkı var. Kimse de bu hakka karşı çıkamaz. Bizim partimiz, parti içi demokrasinin en iyi işlediği partidir” dedi.

YILMAZ’LA BİRLİKTE MUHTEMEL 3 ADAY DAHA VAR

Gazipaşa’da, 26 Kasım’da gerçekleştirilecek İYİ Parti Gazipaşa Olağan İlçe Kongresi’nde aday olan mevcut İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz’ın dışında, 3 ismin daha aday olacağı konuşuluyor. Geçtiğimiz dönemlerde İYİ Parti İlçe Başkanlığı yapan Ali Tarık Tepe, geçmiş dönemde İYİ Parti Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyeliği yapan Av. Nazmiye Gül Özgörü ve partinin genç yöneticilerinden Sinan Yüksel, kongre öncesinde muhtemel adaylar arasında gösteriliyor. Ali Tarık Tepe, Av. Nazmiye Gül Özgörü ve Sinan Yüksel’in önümüzdeki süreçte adaylıklarını açıklaması bekleniyor.

Öte yandan İYİ Parti Genel İdare Kurulu; 2023’ün haziran ayında yapılması beklenen genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacak partililerin teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamalarına yönelik tavsiye kararı almıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —