YILMAZ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

.

GÜNDEM 29.12.2023 09:36:00 0
YILMAZ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gemi görünümlü restoranın, sahte imzalı evrakla tahliye edilmesi olayı ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yılmaz, “İmzanın Alaattin Koçabaş’a ait olmadığı kanıtlanmış. Benim de bu olaydan yeni haberim oldu. Konu ile ilgili zaten savcılık soruşturma başlatmış” dedi. 


GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’nın en gözde turizm tesisleri arasında gösterilen Koru Mahallesi Fener Bölgesi’nde bulunan gemi görünümlü restoranın, sahte imzalı evrakla tahliye edilmesi olayı ile ilgili açıklama yaptı. KCBS Grup sahibi iş insanı Alaattin Kocabaş tarafından işletilen Koru Mahallesi’ndeki Fener Mesire Alanı ve sahte imzalı evrak ile ilgili açıklama yapan Yılmaz, imzanın Alaattin Koçabaş’a ait olmadığının kanıtlandığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. 


“HABER YAPILDIKTAN SONRA HABERİM OLDU”
“Benim de bu olaydan yeni haberim oldu” diyen Başkan Yılmaz, “Yani haber yapıldıktan sonra haberim oldu. Konu ile ilgili zaten savcılık soruşturma başlatmış. Soruşturmaya göre de zaten tebliğ için atılan imzanın Alaattin Koçabaş’a ait olmadığı kanıtlanmış. Ancak belediye çalışanlarından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Ortada sıra dışı olay var ama belediyeye ait bir personel kesinlikle böyle bir hareket yapmaz. Artık kim suçluysa bundan sonraki süreçte biz de bekleyip soruşturmanın neticesinde göreceğiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YILMAZ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI