YILMAZ SAHANIN NABZINI TUTUYOR

.

SİYASET 9.02.2024 09:16:00 0
YILMAZ SAHANIN NABZINI TUTUYOR

SEÇİM çalışmalarına yoğunluk veren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, sahanın nabzını tutuyor. İlçede esnaf ve vatandaş ziyaretlerine yoğunluk veren Yılmaz’a, parti içinden kalabalık bir heyet refakat ediyor. 


Gazipaşa’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yapılan örgüt denetiminde önseçimin ardından yeniden belediye başkanı adayı olan ve önseçimden güçlenerek çıkan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Sahada esnafların ve halkın nabzını tutan Başkan Yılmaz’a; CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, kadın ve gençlik kolları başkanları, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları eşlik ediyor. 


HAL ESNAFI VE ÇALIŞANLARI ZİYARET EDİLDİ
CHP Gazipaşa İlçe Yönetimi tarafından oluşturulan “Seçim Komitesi” ile yaptığı ilk toplantının ardından seçim çalışmalarını sahaya yayan Yılmaz ve CHP İlçe Örgütü, geçtiğimiz gün Gazipaşa Toptancı Hali’nde hal esnafı ve çalışanları ile bir araya geldi. Hal içinde ve çevresinde bulunan tüm iş yerlerini ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Ziyaret ettiği her noktada esnaflara ve vatandaşlara yeni dönemde yapılacak çalışmalarını anlatan Yılmaz, halkın ve esnafların desteğini istedi.


MİLLİ EGEMENLİK BULVARI VE OTOGAR ESNAFIYLA BULUŞTU
Saha çalışmalarına dün de devam eden CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve beraberindeki heyet, Milli Egemenlik Bulvarı ile otogar esnafıyla buluştu. Cadde ve otogarda bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret eden Yılmaz ve partililer, esnafların ve vatandaşların taleplerini not aldı. İlçe halkı ve esnafın ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, esnaflara ve vatandaşlara teşekkür etti. 


“ZAFER BİZİM OLACAK”
Seçim çalışmalarında Başkan Yılmaz’la birlikte esnaflardan ve vatandaşlardan destek isteyen CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, halkın CHP’ye ve Başkan Yılmaz’a gösterdiği ilgiden memnun olduğunu vurguladı. Başkan Oğuz, “Seçim çalışmalarımızı ilçemiz geneline yaydık ve sahadaki temaslarımız devam ediyor. Partimize ve Başkanımıza halkımızın gösterdiği samimi destek bizleri oldukça mutlu ediyor. Tıpkı 2019’da olduğu gibi bu dönemde de seçimlerden zaferle ayrılacağız. Sosyal, dürüst, şeffaf belediyecilik anlayışı, 2024’ten sonrada ilçemizde devam edecek. 31 Mart’ta zafer bizim olacak” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27