YILMAZ PARTİLİLERLE BULUŞTU

GAZİPAŞA’DA yapılan önseçimi kazanarak CHP’nin Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, partisini ziyaret ederek parti yönetimi ve partililerle bir araya geldi.

SİYASET 23.01.2024 08:55:00 0
YILMAZ PARTİLİLERLE BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Gazipaşa’da belediye başkan adayını belirlemek amacıyla yaptığı önseçimi kazanarak CHP’nin Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı olan mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP Gazipaşa İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. İlçe Başkanı Fahri Oğuz, parti yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Yılmaz, partide yapılan toplantıda tebrikleri kabul etti. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda üyelerle fikir alışverişi yapan Yılmaz, idealleri ve projeleri hakkında partililere bilgi verdi. Ziyaret sonunda ise partililerle toplu fotoğraf çektirildi.


“BİZİM OLAN BİZDE KALACAK”
Yapılan toplantıda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Fahri Oğuz, seçim hakkında iddialı konuştu. “Bizim olan bizde kalacak” diyerek Gazipaşa Belediyesi’ni yeniden kazanacaklarını belirten Oğuz, “Partimizin adayını, demokrasi şöleninde gerçekleştirdiğimiz önseçimle belirledik. Birbirinden değerli aday adaylarımızın katıldığı seçimi kazanarak yeniden adayımız olan Mehmet Ali Başkanımızla sırt sırta, omuz omuza verip, Gazipaşalı hemşehrilerimizin desteği ile 31 Mart Mahalli İdareler Seçimini kazanacağız. Bu vesileyle önseçime katılan aday adaylarımıza, oy kullanan tüm üyelerimize ve bize desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.


“İDEALLERİMİZİ PAYLAŞTIK, PROJELERİMİZİ KONUŞTUK”
Ziyarete ilişkin bilgi veren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Demokrasi şöleni yaşadığımız önseçim sonrası ilk ziyaretimizi evimize, CHP İlçe Örgütümüze gerçekleştirdik. İlçe Başkanımız Fahri Oğuz, yöneticilerimiz ve parti üyelerimizle fikir alışverişleri yaptık, ideallerimizi paylaştık, projelerimizi konuştuk. Hep birlikte çok çalışmaya, Gazipaşa’mızda güzel işler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YILMAZ PARTİLİLERLE BULUŞTU