YILMAZ, MİMAR VE MÜHENDİSLERLE BULUŞTU

.

GÜNDEM 27.03.2024 10:50:00 0
YILMAZ, MİMAR VE MÜHENDİSLERLE BULUŞTU

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, mimar ve mühendisler ile iftar yemeğinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Mimar ve mühendislerin fikir önerilerine her zaman açık olduğunu belirten Yılmaz, “İnanıyorum ki bu hedefe hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.


GAZİPAŞA’DA faaliyet gösteren Mimarlar ve mühendislerle dün akşam iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ortak akılla bütün sorunların çözülebileceğini ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, şehrin mimar ve mühendislerine yapılan 5 yıllık hizmetlerden ve hedeflenen projelerden bahsetti. Karşılıklı fikirlerin ve görüşlerin paylaşıldığı toplantıda Başkan Yılmaz’a, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.


BAŞKAN YILMAZ: İNANIYORUM Kİ BU HEDEFE ORTAK AKILLA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
İlçede 5 yıl içerisinde ilçede neler yapıldığından bahseden Başkan Yılmaz, ilerleyen yıllarda neler yapılacağı hakkında da mimar ve mühendislerle fikir alışverişi yapmak için bir araya geldi. Başkan Yılmaz, “Gazipaşa’mızın kronikleşen sorunlarının çözülmesi için beş yıldır güzel çalışmalar yaptık. Yapmayı planladığımız birçok projemiz var. Dünya kadar iş yapacağız ama bunların görselini hazırlayıp neden sunmadınız derseniz, iki nedenle sunmadım. Birincisi Gazipaşa’nın zeminini siz benden daha iyi biliyorsunuz, ikincisi Gazipaşa’daki bu kalıcı yapımların sizler gibi bu işle ilgilenen, ilçede yaşayan arkadaşların görüşlerinin alınarak yapılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. 
 

“HEDEFE HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
Yoksa şu anda elimizde her türlü imkân var, üç boyutlu çizimler de yaptırabilirdik ama ben ilçemizde hayata geçireceğimiz projelerin ortak akılla şekillenmesini istiyorum. Bu yüzden sizin görüşleriniz bu evrede bizlere yol gösterecek. Tabi çağımız her geçen gün gelişiyor, her geçen gün yeni ihtiyaçlar doğuyor. Malum çok geniş bir coğrafyada yaşıyoruz, daha çok eksiği olan bölgemiz var ama bunları da yapacak gücümüz var artık belediye olarak bu hizmetlere hep birlikte devam edeceğimize inanıyoruz. Belediyemizde mühendis ve mimar arkadaşlarımız var, sadece onlarla değil, sizlerin de projelerimize katkıda bulunması bizi her zaman memnun edecektir. İnanıyorum ki bu hedefe hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.


İftar yemeğine katılan Gazipaşalı mimar ve mühendisler, Başkan Yılmaz’la sohbet edip teşekkür etti. 


Anahtar Kelimeler: YILMAZ MİMAR MÜHENDİSLERLE BULUŞTU