Tarih: 09.02.2024 10:10

YILMAZ: KİTABIMIN İKİNCİ BASKISI YOLDA

Facebook Twitter Linked-in

“UÇURTMA Müzesi” isimli kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşayan Okul Öncesi Öğretmeni ve Yazar Nebile Yılmaz, kitabın 2’nci baskısını gerçekleştirdiğini belirterek, “Kitabımın 2’nci baskısı yolda, emeklerimin karşılığını alıyorum” dedi.


Gazipaşa’da yaşayan Okul Öncesi Öğretmeni Nebile Yılmaz, kaleme aldığı ve üzerinde çalıştığı 3-6 yaş aralığına hitap eden “Uçurtma Müzesi” isimli kitabını bir süre önce çıkarmıştı. Yılmaz, kitabını ilk bireysel kitabını çıkarmanın mutluluğunu yaşayarak okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yılmaz, geçtiğimiz günlerde ”Uçurtma Müzesi” isimli kitabının ikinci baskısını gerçekleştirdiğini ve kitabının ikinci baskısının yolda olduğunu belirterek mutluluğunu paylaştı. “Uçurtma Müzesi” kitabının çocukların merak duygusunu besleyerek, hayal gücü ve yaratıcılığına katkı sunduğunu söyleyen Yılmaz, ikinci baskısını gerçekleştirdiği kitabını heyecanla beklediğini dile getirdi.   


OKUMANIN RUTİN HALE GELMESİNİ VURGULADI 
Yazarlık alanında kendisini geliştirerek kitabını çıkaran Eğitimci/Yazar Nebile Yılmaz, başarısıyla ilçe halkının gururu oldu. Başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam eden Yılmaz, özellikle küçük yaştaki çocukların hayal dünyasını ve düşünme becerilerini geliştirecek kitapların önemini vurgulayarak; “Sadece okullarda değil, evde de okumaları rutin haline getirildiği zaman çocuktaki değişim oldukça fark ediliyor” dedi. 


“HEYECANLA KİTABIMI BEKLİYORUM”
Kitabı ile ilgili açıklama yapan Eğitimci/Yazar Nebile Yılmaz; “Kasım ayında “Uçurtma Müzesi” isimli kitabımı çıkarmanın mutluluğunu yaşamaya devam ediyorum. Kitabımı çıkardıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nın Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında gönüllü olarak 50’ye yakın okulla hem yüz yüze hem de çevrimiçi etkinlikler yaparak çocuklarla buluştum. Gönüllü çalışmalarımdaki amacım ise, nitelikli çocuk edebiyatının okullarımızdaki çocuklarla buluşması. Büyük bir heyecanla ve ilk kişisel kitabım olması nedeniyle yaşadığım mutlulukla okurlarıma sunduğum “Uçurtma Müzesi” isimli kitabımın ikinci baskısını gerçekleştirdim ve büyük bir heyecanla yolda olan kitabımı bekliyorum” dedi.


EĞİTİMCİ/YAZAR NEBİLE YILMAZ’IN DİĞER BAŞARILARI
2008 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığından tescilli “Yaşanabilir Dünya” isimli çocuk şarkısı yazdı. Online platformda yer alan 365 Gün Oyun Komisyon’unda oyun yazarı olarak yer aldı. “365 Gün Öykü” projesinde Yedek Tekerlek, Memleketim Nevşehir, Memleketim Denizli, Işık Saklanabilir Mi?,  Ay Peşimi Bırakmıyor, Başka Ne Olur?, Temiz Deniz, Meraklı Yolculuk isimli 8 adet kitapta imzası bulunuyor. “Sözcük Özgürlüktür” sloganıyla tüm öğrencilerle etkileşimli kitap okuma etkinlikleri gerçekleştiriyor. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —