YILMAZ, KAHYALAR'DA DESTEK İSTEDİ

.

SİYASET 7.02.2024 09:37:00 0
YILMAZ, KAHYALAR

31 MART Mahalli İdareler Seçimleri’ne yönelik saha çalışmalarını sürdüren CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kahyalar Mahallesi’nde esnafla bir araya geldi. Esnaflar ve vatandaşlarla fikir alışverişi yapan Yılmaz, Kahyalar halkı ve esnafından destek istedi.


Gazipaşa’da, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yapılan örgüt denetiminde önseçimin ardından yeniden belediye başkanı adayı olan Mehmet Ali Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında indiği sahada temaslarını sürdürüyor. Esnafın nabzını tutan CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, seçim çalışmalarına Kahyalar Mahallesi’nde devam etti. CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Ecz. Fahri Oğuz, CHP Antalya ve Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Zafer Tan, CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Yılmaz, parti yöneticileri ve CHP belediye meclis üyesi adayları, Başkan Yılmaz’a saha çalışmalarında eşlik itti. 


KAHYALAR HALKI VE ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ
Kahyalar Hali başta olmak üzere mahallede faaliyet gösteren tüm iş yerlerini ziyaret eden Yılmaz ve beraberindekiler, esnaflar ve vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Kahyalar’da halkın ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, esnafların ve vatandaşların taleplerini not aldı. Yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında esnafları ve vatandaşları bilgilendiren Yılmaz, Kahyalar halkı ve esnafından destek istedi.


“ÇALIŞMALARIMIZI VE PROJELERİMİZİ KONUŞTUK”
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, “Kahyalar Mahallemizde esnafımızla buluştuk. Çalışmalarımızı ve projelerimizi konuştuk. Mahallede faaliyet gösteren esnaflarımız ve mahalle sakinlerimizle fikir alışverişi yaptık. Gazipaşa’da hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bizleri güler yüzle karşılayarak desteklerini esirgemeyen Kahyalar halkına teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan esnafımıza ve vatandaşımıza minnettarım. Gazipaşa’mıza getirdiğimiz baharı, yeni dönemde de birlikte sürdüreceğiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: YILMAZ KAHYALAR' DESTEK İSTEDİ